• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekam gledao poraz Srbije, pa pohvalio Dance: Jedva čekam da ih gledam na Mundijalu, mogu da iznenade!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dejvid Bekam je izdvojio svoje favorite.

 dejvid bekam o mundijalu u kataru Izvor: Profimedia

Približava se Svjetsko prvenstvo u Kataru, a dok Srbija čeka rivale na žrijebu koji će biti održan u petak od 18 časova oglasi se i Dejvid Bekam. 

Nekadašnji vođa reprezentacije Engleske sada je govorio o tome koga smatra za najbolje timove u Kataru, a neki njegovi utisci su iznenadili mnoge. 

Možda će vas zanimati

"To je veliki trenutak za sve u Kataru i vrlo inspirativan. Za Katar je to prilika da pokaže svoju zemlju i svoju ljubav prema fudbalu, svojoj istoriji i kulturi. Dolazak nekih od najvećih igrača u ovom sportu je veliki trenutak za zemlju i regiju", rekao je Bekam koji je jedan od ambasadora turnira.

A možda je Bekam gledao i posljednji meč Srbije, jer je među favorite iz sjenke za osvajanje turnira svrstao i Dance! Ova selekcija je na svom terenu nanijela prvi poraz srpskom timu poslije osam mečeva, sa uvjerljivih 3:0.

"Moja očekivanja od Engleske su uvijek velika. Smatram da je ovo prava prilika za nas. Ulazimo na turnir u dobroj formi, moramo tako da nastavimo. Kada razmišljate o favortima automatski govorite o Brazilu, Argentini i Francuskoj. Sve su to velike nacije koje su osvojile mnoge turnire. Međutim, jedva čekam da vidim Dansku! Mislim da bi oni mogli biti jedno od iznenađenja", poručio je.

On je svojevremeno kao igrač nastupio na tri Munidjala i dobro zna kakva euforija sada vlada među svim igračima koji se nadaju odlasku na Mundijal.

"Žrijeb je nešto čemu se uvijek veselite i kao igrač i navijač. Za igrače je uzbudljivo da upoznaju svoje protivnike i da saznaju za koga će da se pripremaju. Trenutak je da igrači i navijači shvate da je Mundijal pred vratima i da atmosfera počne da se gradi", dodao je on. 

A iako mnogi misle da igranje Svjetskog prvenstva u novembru je po njemu odlična ideja. 

"Kad dođete do kraja sezone, iscrpljeni ste i potrebno je neko vrijeme da se oporavite, više od nekoliko nedjelja. Ovoga puta biće to sredina sezone, tako da je ovo savršeno za engleske igrače, ali i za druge timove", zaključio je Dejvid Bekam. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC