• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan dodao treću boju crvenoj i crnoj: Velikan predstavio novi dres! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Fudbaleri italijanskog velikana protiv Bolonje će igrati u novim dresovima, a na njima će biti i treća boja - jedna na koju nismo navikli.

 Milan predstavio novi dres Izvor: Profimedia/ Sportphoto24 / DPPI/Franco Romano/Twitter/acmilan/printscreen

Prošlo je mnogo godina od kako je Milan bio konkurnetan za titulu u Italiji, pa trenutnu situaciju velikan italijanskog fudbala želi da iskoristi na svaki mogući način. To uključuje i marketing, pošto su u samom finišu sezone predstavili četvrti dres za ovu sezonu.

Lider Serije A šokirao je fudbalsku javnost, pa i svoje navijače, jer će protiv Bolonje za vikend igrati u novoj garnituri - dresu čiji veliki dio zauzima bijela boja na koju nismo navikli kada je u pitanju standardna kombinacija boja na dresu tima sa San Sira.

Zapravo, klub je na ovoj četvrtoj garnituri zadržao kombinaciju crvene i crne, ali je gdje su ramena i stomak fudbalera sada bijeli.

U ovoj kombinaciji Milan će nastaviti borbu za titulu koja se čeka još od ljeta 2011. godine, kada je Maks Alegri odveo ekipu u kojoj su bili Zlatan Ibrahimović, Alešandre Pato, Robinjo i ostali do trofeja. Uslijedila je dominacija Juventusa koju je prethodnog ljeta prekinuo Inter, a sada je Milan prvi favorit da povrati trofej u svoje vitrine.

Pogledajte kako su predstavili novi dres:

Milan je trenutni lider Serije A sa 66 bodova nakon 30 kola, ali će se za titulu boriti do samog kraja sezone. Napoli ima tri boda manje, Inter šest bodova i utakmicu manje, a Juventus je na zaostatku od sedam bodova i nije odustao od pehara.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC