• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ja prilazim sudiji, a on se zabavlja sa Ančelotijem: Tuhel je zbog jednog bio bijesan - "Taj detalj je bio baš ružan!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čelsi Tomasa Tuhela je ispao u četvrtfinalu Lige šampiona, a Nijemac je poslije meča zbog jedne stvari bio posebno nezadovoljan.

 tomas tuhel kritikovao sudiju Izvor: Profimedia/Yannis Halas/Focus Images/Sipa USA/YouTube/CaughtOffsideTV/Printscreen

Real Madrid je uspio da se poslije mnogo drame i bure plasira u polufinale Lige šampiona i izbaci aktuelnog prvaka Evrope sa svog puta.

Ipak, menadžeru Čelsija Tomasu Tuhelu jedna stvar je opasno zasmetala nakon prolaska Reala, a tiče se glavnog sudije Simona Marčinjaka.

Možda će vas zanimati

Čelsi je pobijedio Real 3:1 poslije 90 minuta, što je bilo dovoljno za odlazak u produžetke, a još jedan primljen gol u tih dodatnih 30 minuta i konačni trijumf 3:2 značili su ispadanje "plavaca" zbog onih 1:3 u Londonu.

No, nakon meča, njemački stručnjak zamjerio je glavnom sudiji Simonu Marčinjaku na njegovom ponašanju u društvu Karla Ančelotija, trenera Reala.

"Razočaran sam nakon što sam vidio da se sudija odlično zabavljao u društvu Anćelotija poslije utakmice", počeo je Tuhel na konferenciji za medije.

"Znam da je Karlo džentlmen i dobar tip, ali kada sam prišao da se zahvalim, vidio sam ih kako se glasno smiju. Mislim da je to ružan momenat nakon 126 minuta bespoštedne borbe do samog kraja i posljednjeg atoma snage. Jednostavno, tajming je bio loš i rekao sam mu to nakon utakmice", ispričao je Tuhel.

On se potom osvrnuo na čitav dvomeč.

"Vrlo smo razočarani, ali i ponosni u isto vrijeme. Odigrali smo fantastičnu utakmicu i zaslužili prednost koju smo imali. Postigli smo četiri gola i imali još par velikih prilika da postignemo još više. Pobijedio nas je čist individualni kvalitet i njihova napačka tranzicija poslije naših grešaka. Nažalost, imali smo dvije velike greške u ovom dvomeču. Na kraju nismo ni imali sreće. Zaslužili smo prolaz dalje, ali nije nam bilo suđeno. Kao što znate, u ovakvim utakmicama potrebno vam je i malo sreće", poručio je Tomas Tuhel.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC