• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Feđa Dudić pred utakmicu sa Radnikom: U Bijeljinu idemo rasterećeni

Autor Haris Krhalić

Velež u okviru 26. kola m:tel Premijer lige BiH gostuje u Bijeljini kod ekipe Radnika, a trener Mostaraca Feđa Dudić očekuje teško utakmicu.

 Feđa Dudić Izvor: Promo/FK Velež Mostar

Fudbaleri Veleža u okviru 26. kola Premijer lige BiH gostuju kod ekipe Radnika, a ovaj meč je na rasporedu od 18. časova.
Trener Veleža, Feđa Dudić je u razgovoru za Velež TV, najavio ovaj susret. Dudić je rekao kako putuju u Bijeljinu rasterećeni, ali je svjetan da ih očekuje teška utakmica.

"Radnik zna da mu svaki kiks donosi probleme do kraja. U tom pogledu nas očekuje teška utakmica, ali sigurno da u Bijeljinu idemo rasterećeni, kao što smo otišli u Tuzlu. Tada možeš pokazati više nego kada igraš pod pritiskom. To je idealna prilika da odigramo jednu komotnu utakmicu, u smislu igre prema napred i defanzive, odnosno da radimo ono što se dogovorimo. Imamo gust raspored, danas ćemo odraditi još jedan trening, a već sutra putujemo za Bijeljinu, pa ćemo probati nešto iskombinovati. Neke igrače ćemo odmoriti, nekima ćemo dati šansu, da bi utakmicu u srijedu dočekali u najjačem sastavu. Bez obzira na rezultat kakav jeste, nećemo ništa prepustiti slučaju", rekao je Dudić.

Trener Veleža govorio je i o povredi Haskića.

"Povreda Haskića nije ozbiljna, te ga očekujemo od ponedjeljka da se vrati u normalni trenažni proces. Do tada će imati terapije adekvatne i radiće individualno. Kako smo se nadali, dobro je to prošlo. Nadam se da će biti spreman za revanš utakmicu u Kupu BiH protiv Tuzle sitija", zaključio je Dudić.

Podsjećamo, Haskić je doživio povredu na samom početku meča protiv Slobode u prošlom kolu, te je susret napustio u 19. minutu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC