• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte šta su radili Mitroviću nakon 40. gola: Fulam ušao u Premijer ligu, a onda su navijači utrčali na teren!

Autor Haris Krhalić

Fulam se vratio u Premijer ligu, a Aleksandar Mitrović, njegovi saigrači i navijači su to burno proslavili.

 Slavlje Fulama nakon povratka u Premijer ligu Izvor: Twitter/Sky Sports/Screenshot

Treći put u prethodnih pet sezona Fulam je ušao u Premijer ligu. Ulazak u najviši rang engleskog fudbala obezbijedili su četiri kola prije kraja pošto su sinoć savladali Preston (3:0), naravno uz novu nestvarnu partiju Aleksandra Mitrovića.

Srpski fudbaler je ubjedljivo najbolji fudbaler i strelac Čempionšipa, a sinoć je sa nova dva u mreži Prestona stigao do brojke od 40 i samo još dva mu nedostaju da obori istorijski rekord. Ima veliku šansu to da učini, ali prvo je potrebno odmoriti se poslije velikog slavlja na "Krejven kotidžu".

Odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka navijači su utrčali na teren kultnog stadiona u Londonu i proslavili sa svojim ljubimcima povratak u elitu.

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama vidi se kako su navijači najviše "skočili" na Kebana i bacali ga u vazduh, dok je Mitrović najviše slavio sa svojim saigračima. Prskali su ga šampanjancem i podigli uvis, dok je Srbin visoko podigao pesnicu i slavio veliki uspjeh!

I ne želi na tome da se zaustavi, pa najavljuje da će Fulam naredne godine u Premijer ligi biti znatno konkurentniji nego u prethodna dva pokušaja, kada se ekspresno vraćao u Čempionšip.


"Ostale su još četiri utakmice, tako da hajde da se potrudimo da taj broj učinimo još većim. Ove sezone sam imao odlične brojke, sjajna sezona, ali to je sve zbog ovih dobrih igrača oko mene i stila koji forsiramo. Stvaramo mnogo šansi, postižemo mnogo golova. Ja sam samo radio svoj posao. Posebna sezona zaista. Na ličnom nivou, na nivou tima...", rekao je oduševljeni Mitrović poslije meča i otkrio detalje proslave:

"Večeras smo organizovali neku proslavu ovdje, ali ništa previše, jer u subotu imamo važnu utakmicu. Uživaćemo večeras, ali odmorićemo za Bornmut. Želimo da osvojimo ligu".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC