• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ančeloti prijetio prstom svom igraču: Kamere uhvatile bizaran razgovor, zvijezdi Reala sve bilo smiješno!? (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Kamere su snimile čudan razgovor Karla Ančelotija i Iska na meču protiv Osasune.

 Ančeloti prijetio prstom Isku Izvor: Twitter/ElGolazoDeGol/Screenshot

Karlo Ančeloti je na putu da postane prvi trener koji je uspio da osvoji šampionsku titulu u pet najjačih liga Evrope, međutim neće svi igrači Real Madrida biti srećni kada se podvuče crta na kraju sezone.

Mnogi od njih igrali su vrlo malo i zbog toga su nezadovoljno tretmanom kod Ančelotija, a to se prije svega odnosi na Azara, Jovića, Bejla, Sebaljosa, ali i Iska koji je bio miljenik italijanskog trenera u njegovom prvom mandatu u Madridu. U drugom, ipak nisu "kliknuli" kako se očekivalo.

Isko je tako iznenada dobio šansu protiv Osasune u posljednjih petnaestak minuta, nakon što je vezni red Reala ostao bez kiseonika, a kamere su uhvatile njegov zanimljiv razgovor sa Ančelotijem.

Snimljeni su u tunelu, vjerovatno pred nastavak utakmice kada je Ančeloti saopštio Isku da će dobiti šansu da zaigra, a bilo je vrlo zanimljivo vidjeti da je trener "prijetio prstom" svom fudbaleru. Ančeloti je pričao ozbiljno i jasno gestikulirao španskom fudbaleru, međutim kao da ga nije shvatio ozbiljno.

Isko se smijao dok je Ančeloti pričao, pa ili ne poštuje svog trenera ili je u pitanju interna šala koja je poznata samo njima dvojici. Ipak, i to je bilo dovoljno da se "zavrti" na društvenim mrežama.

Možda je nastup bio rođendanski poklon Isku koji danas slavi 29. rođendan? U svakom slučaju to je bio jedan od njegovih posljednjih nastupa za Real Madrid, klub u kome igra već devet sezona, ali ove smo ga najrjeđe viđali na terenu. Igrao je na samo 15 mečeva i postigao dva gola.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC