• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golman Borca očekuje veliku podršku Lešinara protiv Sarajeva: Možemo da budemo srećni što nam oni čuvaju leđa!

Autor Dragan Šutvić

Za ovaj meč vlada veliko interesovanje, a veliki vjetar u leđa Borčevi fudbaleri dobijaće od Lešinara, koji su, kako ističe Ćetković, ogroman motiv za pozitivan rezultat.

 ćetković pred sarajevo navijači su nam veliki motiv Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Predstojeće, 28. kolo m:tel Premijer lige BiH obilježiće klasik bh. fudbala – okršaj Borca i Sarajeva.

Trećeplasirani crveno-plavi imaju sedam bodova više u odnosu na bordo tim, koji je na četvrtom mjestu, te bi klub iz Platonove ulice, u slučaju trijumfa u subotu (17.00 časova, TV Arena sport), praktično ovjerio nastup u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

Možda će vas zanimati

Svjestan je toga i mladi čuvar mreže Banjalučana Nikola Ćetković.

"Namjestilo se tako da nam duel sa Sarajevom u slučaju pobjede rješava gotovo sve, a bilo kakav drugi ishod komplikuje situaciju i donosi strepnju. Mirni smo, spremamo se kao za svaku drugu utakmicu, ali smo svjesni da igramo derbi sa ekipom koja hvata posljednju slamku spasa u borbi za Evropu. Biće teška utakmica, ali očekujem da nastavimo naš pozitivan niz. Nemamo poraz u posljednjih 11 prvenstvenih utakmica i želimo da taj niz produžimo. Vjerujem da ćemo pružiti dobru partiju i da će Sarajevo dati sve od sebe, a to može samo da bude magnet za publiku", istakao je Ćetković za Euro Blic.

Za ovaj meč vlada veliko interesovanje, a veliki vjetar u leđa Borčevi fudbaleri dobijaće od Lešinara, koji su, kako ističe Ćetković, ogroman motiv za pozitivan rezultat.

"Moramo biti zahvalni vjernim 'Lešinarima' koji su tu kada igramo protiv timova iz donjeg dijela tabele i kada je derbi. Nije floskula i uobičajena izjava, oni su zaista posebna grupa, a možemo samo da budemo srećni što igramo za Borac i što nam oni 'drže leđa' Oni su veliki motiv za subotnji duel i nastojaćemo da ih obradujemo."

Izvor: Promo/FK Borac/Nikola Kulaga

Ćetković ima ugovor sa Borcem do kraja juna 2024. godine, ali nije tajna da je već sad na skeneru brojnih klubova van BiH.

"Pisalo se i pričalo mnogo toga, ali samo razmišljam o Borcu i o narednoj sezoni. Svakako mi je cilj da idem dalje, ali ništa ne dolazi preko noći. Iako sam mlad prošao sam dosta tih priča oko transfera i naučio sam lekciju. Moje je da dajem sve od sebe na golu Borca, ponuda uvijek ima i biće ih, a kada će doći trenutak za transfer to niko ne može da kaže unaprijed", zaključio je Ćetković za Euro Blic.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC