• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li će Stanković gledati Partizan poslije derbija? "Bićemo u autobusu, nema potrebe za tim dok smo prvi"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crvena zvezda spremna za derbi kola protiv Vojvodine u Novom Sadu

 dejan stanković najavio utakmicu vojvodina - crvena zvezda Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Crvena zvezda u nedjelju od 17 časova gostuje Vojvodini na stadionu "Karađorđe". To je prva od preostale četiri utakmice crveno-bijelih u Superligi i ako pobijede u svim mečevima, igrači Dejana Stankovića odbraniće titulu prvaka Srbije.

Uoči gostovanja, trener lidera Superlige Dejan Stanković govorio je o tome koliko je spreman kapiten Milan Borjan, koji je prolazio kroz velike zdravstvene probleme u prošloj utakmici, protiv Čukaričkog.

Možda će vas zanimati

"Kadrovska situacija je zadovoljavajuća. Raspored je zgusnut, imamo jedan ili dva problema, a vidjećemo sa medicinskom službom da li će ti igrači moći da nastupe ili ne. To je normalno, naši momci su navikli na naporan raspored i kad god su imali manji ili veći problem htjeli su da igraju. Što se Borjana tiče, biće na golu. Dobio je jak udarac, rizikovao je, ali je sve prošlo kako treba. Imam još jednu dilemu, pa ćemo vidjeti da li će taj igrač nastupiti", rekao je Stanković za klupski sajt.

Uprkos tome što je Vojvodina u lošoj formi i što je izgubila osam od prethodnih 10 utakmica, u Zvezdi se ne opuštaju pred gostovanje "staroj dami" srpskog fudbala.

"Ne opušta nas forma Vojvodine, jer je Zvezda motiv za svakog. Svi hoće da nas pobijede. Pred gostovanje TSC-u, moj prijatelj Lazetić je izjavio da hoće da pobijedi Crvenu zvezdu i napravi nešto veliko i meni se to sviđa. Vidjeli ste i Čukarički, došli su sa velikim motivom. Tako da, ne vidim da će nam biti lako u Novom Sadu, jer smo tim koji svako želi da pobijedi."

Poslije meča protiv Vojvodine, Zvezdu očekuju dueli sa Radničkim, Napretkom i Voždovcem... Ipak, trenutno je na "Marakani" sva energija usmjerena ka nedjelji i duelu protiv tima koji je na startu sezone "otkinuo" bodove crveno-bijelima u Beogradu.

"Od preostalih utakmica, na papiru nam je možda ovo i najteži meč do kraja sezone, ali imali smo mnogo takvih utakmica od početka takmičarske godine. Na startu sezone jesmo remizirali sa Vojvodinom, ali to je daleko iza nas, bio je jul prošle godine... Već sada imamo 50 odigranih utakmica, forme i statusi ekipa su se promijenili. Imamo svoje ciljeve, ima i Vojvodina - hoće da igraju Evropu. Slušao sam izjave njihovog trenera Radojičića koji tvrdi da nije nemoguće da se plasiraju u Evropu, iako imaju težak raspored. Svakako ova utakmica može da se svrsta u derbi kola."

Stanković je bio upitan za meč Napredak - Partizan, koji će u nedjelju početi odmah poslije Zvezdinog susreta, od 19.05.

"Bićemo na putu za Beograd u to vrijeme, ali dokle god zavisi od nas, nema potrebe da gledamo druge", zaključio je Stanković.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC