• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naša tri igrača puštaju fudbalera Zvezde, a gol Kataija - "No comment": Trener Vojvodine izribao fudbalere nakon poraza!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dragan Radojičić bio je vrlo nezadovoljan izdanjem svojih fudbalera Vojvodine protiv Crvene zvezde.

 izjave trenera poslije pobjede crvene zvezde protiv vojvodine Izvor: TV Arena sport/screenshot

Crvena zvezda se "prošetala" Novim Sadom i došla do još jedne pobjede u plej-ofu. Očekivao se veći otpor Vojvodine, međutim jedva da su ugrozili Milana Borjana na "Karađorđu" i Zvezda je lako slavila 3:0 (2:0).

To znači da je Zvezda još na tri meča od nove šampionske titule, a zbog toga i osmijeh na licu Dejana Stankovića. Pohvalio je igru svojih momaka koji ne popuštaju u formi ni u završnici sezone, a posebno je istakao da je sve mnogo lakše kada se pogodak postigne na vrijeme.

Možda će vas zanimati

"Otvorili smo utakmicu sjajno, odmah poslije minut-dva smo dali gol i onda je lakše. Prvi korner je ispao kako smo zamislili, poslije smo bili malo ušuškani i konfuzni, ali priveli smo meč kraju kako smo željeli", rekao je Stanković i dodao:

"Još korak smo bliži cilju, presrećan sam zaista."

S druge strane njegov kolega Dragan "Gaga" Radojičić ponovo je bio kritički nastrojen prema svojim fudbalerima koji su odigrali još jednu slabu utakmicu. Već ih je kudio ovog proljeća, od kada je preuzeo ekipu od Slavoljuba Đorđevića, a posebno ga brine katastrofalno snalaženje kod defanzivnih prekida.

"Šta reći... Vidjeli ste gol koji smo primili iz prekida, naša tri igrača su pustila igrača Zvezde, napravili su blok preko Dragovića, a nama je to 21. gol koji primamo poslije prekida! To je nevjerovatno, radimo na stotine prekida, ali opet primamo golove. Kod drugog gola naša lopta i naš posjed i dozvoljavamo da nam daju gol poslije situacije 'dva na četiri'. Koncentracija na niskom nivou, treći gol no comment...", kazao je Radojičić o "slobodnjaku" koji je Katai pogodio u 71. minutu...

Pogledajte

00:14
Gol Kataia iz slobodnog udarca
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

"Da li je navodno sunce uticalo na Rockova da nije vidio loptu, ne možemo to komentarisati."

"Mi smo imali dvije šanse... Ne mogu da budem nezadovoljan, ali rezultat je brutalan. Mnogo previsok. Žao mi je, probali smo da igramo, ali Zvezda je najkvalitetnija i najbolja, sad sa drugom ili prvom - probaćemo da uradimo nešto u polufinalu Kupa i daćemo sve da vratimo poljuljani brod na prave staze", zaključio je trener Vojvodine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC