• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pričao sam sa doktorom, nismo željeli da rizikujemo! Povreda u Zvezdi u nezgodnom trenutku: Odigrao je već 50 mečeva...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dejan Stanković objasnio je zašto Mirko Ivanić nije igrao na gostovanju Crvene zvezde protiv Vojvodine.

 dejan stanković o povredi mirka ivanića Izvor: YouTube/Superliga Srbije/Screenshot

Crvena zvezda je "protutnjala" kroz Novi Sad i lako savladala Vojvodinu 3:0 (2:0) golovima Pavkova i dvostrukog strijelca Kataija, a zbog toga je trener domaćih Dragan Radojičić "naribao" svoje fudbalere.

Sa druge strane Dejan Stanković imao je razlog za zadovoljstvo pošto je njegova ekipa sada na tri "finala" od šampionskog slavlja. Zadovoljan je što je Zvezda u Novom Sadu postigla gol već u ranoj fazi i tako sebi olakšala nastavak utakmice, iako je svjestan da njegovim igračima nije lako u ovom trenutku.

Možda će vas zanimati

"Veliki je pritisak na momcima da to izgleda dobro, ali rezultat je bitan. Idemo dalje, još jedna utakmica je iza nas, teško gostovanje, imamo još tri utakmice, idemo polako ka cilju...", rekao je Stanković.

Mnogi su se uplašili kada su vidjeli sastav Crvene zvezde jer u njemu nije bilo Mirka Ivanića. Jedan od najboljih igrača ove sezone nije mogao da pomogne svojim saigračima na stadionu na kome je nekada blistao, a Stanković je na konferenciji za medije objasnio o čemu se radi.

"Rekao sam da imamo jednog igrača koji je pod znakom pitanja. Pričajući sa doktorima nismo željeli da rizikujemo jer je Ivanić odigrao 50 utakmica i ovo mu je prva koju preskače. Vjerovali smo da možemo i bez njega da napravimo rezultat. Sad imamo dugačku nedjelju i sigurno će se oporaviti za Radnički. Lakše je poslije pobjede na teškom gostovanju, jedan jak protivnik manje, još tri utakmice i znaš šta ti je činiti", rekao je Stanković i zaključio:

"Nemamo pravo na kiks, nećemo odustati od cilja. Imamo i Novi Pazar u polufinalu Kupa... Gledaćemo da iz ove sezone izvučemo maksimalan broj utakmica i na dobrom smo putu."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC