• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović zaplakao na klupi Juventusa!? Suzne oči srpskog napadača, Juve igra loše, a on ne ulazi u šanse!

Autor Haris Krhalić

Srpski napadač Dušan Vlahović nije u najboljoj formi, kao uostalom ni Juventus, a kada je zamijenjen djeluje i da je zaplakao.

 Dušan Vlahović suze u očima Izvor: Arena Sport/Screenshot

Dušan Vlahović je zimus za 80 miliona evra prešao iz Fiorentine u Juventus, odlično je počeo u dresu novog kluba, ali nije tajna da u posljednje vrijeme nije u dobroj formi.

Vlahović je od marta postigao samo tri gola, posljednji još 16. aprila, pa je večeras protiv Đenove odigrao još jedan blijed meč u kome nije uspio da se upiše u strijelce. I to nije najveći problem, najveći je što Vlahović ne može da dođe do šanse u ekipi Juventusa kojaigra vrlo loš fudbal.

Tako je Vlahović za 74 minuta protiv Đenove uspio da šutne samo jednom u okvir gola golmana Sirigua, ali to nije bilo naročito opasno, jedva da ga je ugrozio, tako da ne čudi razočaranje na njegovom licu.

Kada ga je Alegri izveo iz igre i umjesto njega poslao Alvara Moratu, bilo je jasno da je srpski napadač daleko od starog samopouzdanja. Oborio je glavu i polako izlazio sa terena, a potom ga je Maks Alegri zagrlio, svjestan da mu je potrebna riječ utjehe poslije slabe partije.

U prethodna tri meča u Seriji A uspio je da uputi samo jedan šut u okvir gola protivnika, i nije to bilo dovoljno da se zatrese mreža, pa je razočarano sjedio na klupi "stare dame", kao da je i zaplakao.

Kamere su ga prikazale plačnih očiju i evidentno je da Vlahoviću nije lako u ovom trenutku. Ako ništa, njegova ekipa će igrati u Ligi šampiona naredne sezone iako ih je Đenova šokirala, baš nakon izlaska srpskog napadača iz igre, što je takođe simptomatično.

Pogodak koji je Dibala postigao za vođstvo u 48. minutu prvo je u 87. "poništio" Gudmudson, a onda je Krišito u 95. sa "kreča" napravio preokret za pobjedu od 2:1 koji im možda donese opstanak.

Dušan Vlahović je zaslužio više i Juventus to mora da mu obezbijedi, pošto su se "postarali" da će najvjerovatnije ostati bez nagrade za najboljeg strijelca Serije A. Trenutno je na 23, a Imobile je postigao 27...

"On je veoma mlad igrač, došao je kod nas sa veoma malo iskustva. Postavio je sebi velike zahtjeve, ali mora da pronađe smirenost i balans. To je važno, da nađe taj pravi balans i da bude smireniji", rekao je nedavno Alegri svom napadaču koji je sebi "nabio" najveći pritisak.

Od dolaska u Juventus odigrao je 18 mečeva i postigao sedam golova, što uopšte nije loše.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC