• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 partizan vojvodina 2 1
 partizan vojvodina 2 1

Partizan se vratio na prvo mjesto - Voša se kasno probudila: Rikardo stigao Savin rekord, Radojičić se hvatao za glavu!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Partizan je golovima Terzića u 4. i Rikarda u 42. minutu savladao Vojvodinu i vratio se na prvo mjesto na tabeli. "Stara dama" je tek u nadoknadi uspjela da smanji rezultat na 2:1.

 partizan vojvodina 2 1  Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Partizan je bez većih problema savladao Vojvodinu 2:1 (2:0) i tako se vratio na prvo mjesto na tabeli, ali Crvena zvezda tek kasnije danas igra svoj meč 35. kola Superlige protiv Napretka.

Pobjedu crno-belima donijeli su Nikola Terzić u 4. i Rikardo Gomešu 42. minutu, ali je utisak da su mogli i ubjedljiviju prednost da odnesu na pauzu. Ispromašivali su se pred golom Rockova, koji je bio jedina svjetla tačka kod "stare dame", iako je i sam mogao bolje da reaguje kod primljenih golova.

Odgovornost ipak ide odbrani Vojvodine koja je natjerala trenera Radojičića da se hvata za glavu. Nije mogao da vjeruje kako su loše njegovi fudbaleri ostavili Terzića, a posebno Gomeša - čime su njihove nade ugašene

Istina, Vojvodina je na kraju uspjela da dođe do utješnog gola preko Dušana Stevanovića, ali slaba će to biti utjeha za "staru damu" poslije ovako blijede partije u Humskoj. Ipak, imaće i Stanojević razloga za ljutnju jer je njegova ekipa bez ikakvog razloga ostavila Vojvodinu u životu, mogli su mnogo ranije da "ubiju" utakmicu.

16:07

TABELA!

Standings provided by SofaScore LiveScore

15:55

KRAJ!

Partizan je pobedio Vojvodinu 2:1 (2:0).

15:52

90+3' - GOL! VOJVODINA 2:1!

Nakon provere iz VAR sobe - priznat je gol Dušana Stevanovića. Bilo je pitanje da li je štoper Vojvodine bio u ofsajdu, ali je pogodak na kraju priznat.

15:50

89' - Simić!

Konačno prilika za Vojvodinu preko Simića koji je dobio loptu iza leđa Lutovca, ali je to lako odbranio Stevanović. Igraće se još tri minuta...

15:48

87' - Partizan pred pobedom!

Ulazimo u završnicu meča, sem žutog kartona Simiću nije se dogodilo ništa specijalno.

15:38

77' - Vukčević!

Vojvodina tek povremeno preti, pokušavaju prodorima nešto da naprave Simić i Vukadinović, ali se to uglavnom svodi da moraju da vrate loptu nazad jer nemaju rešenje...

Konačno je sada Vukčević dobio dobru loptu na pet metara, ali je Miletić uspeo da ga izblokira.

Izvor: MNPRESS

15:26

66' - Mirno u Humskoj

Trenutno jedina dešavanja na utakmici su izmene, sada Lutovac menja Miljkovića. I jedni i drugi kao da čuvaju snage za sredu i polufinale Kupa Srbije. Ponovo će se Partizan i Vojvodina sastati u Humskoj.

Izvor: MNPRESS

15:22

60' - Revija izmena

Skoro pet minuta su kraj aut-linije čekali rezervisti Vojvodine i Partizana da uđu u igru. Izlazi Natho, a menja ga Jojić, dok je Menig ustupio mesto Markoviću. Na terenu su Nešković i Bjeković umesto Bastajića i Lazarevića.

15:17

56' - Terzić!

Iako je Vojvodina bila bolja u prvih desetak minuta drugog poluvremena, čak i kontrolisala posed nakon izmena Radojičića, ozbiljniju pretnju prvi beleži Nikola Terzić.

Aktivan je čitav meč, traži loptu i za sada na svom kontu ima jedan gol, a mogao je i više od toga...

15:06

46' - Tri izmene!

Fejsa menja Zdjelara, a kod Vojvodine ulaze Jeličić i Topić umesto znatno iskusnijih Maksimovića i Kovačevića.

14:52

45+1' - Poluvreme!

Partizan je u nadoknadi vremena preko Miletića mogao i do trećeg gola, ali se Vojvodina odbranila. Bili su vrlo loši u dosadašnjem toku meča i gube 2:0 na poluvremenu golovima Terzića iz 4. i Rikarda u 42. minutu. Uz sve to, crno-beli su imali mnoštvo šansi...

14:44

42' - GOOL! 2:0 ZA PARTIZAN!

Rikardo je izjednačio rekord Sava Miloševića koji je postigao 34 gola za Partizan u sezoni 1994/95, a sada je ispred njega još samo Mateja Kežman sa 35.

Neverovatno je kako je odbrana "stare dame" loše postupila kada je Rikardo dobio loptu, dvojica čuvara su bila ispred njega, ali je napadač crno-belih uspeo da ubaci loptu u mrežu. Šutirao je po zemlji u dalji ugao, a ponovo je Radojičić sa nevericom posmatrao lošu reakciju svog tima.

"Od reakcija trenera Radojičića sa ove utakmice mogla bi da se napavi kompilacija", našalio se komentator utakmice sa TV Arena Sport.

Pogledajte

00:28
Partizan - Vojvodina 2:0, Rikardo Gomeš
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

14:43

39' - Opomena za Zdjelara

Prvi žuti karton na meču dobio je Saša Zdjelar. Sa leđa je "pokosio" Zukića i arbitar Milanović je dosudio slobodan udarac iz kog Vojvodina nije uspela čak ni da pošalje centaršut.

14:38

33' - Rikardo!

Sada je već Rockov najbolji igrač na terenu... Nije se proslavio kod gola Terzića, ali ponovo je izašao kao pobednik iz duela sa Rikardom. Ušao mu je u šut nakon nove lopte u prostor, uspeo je da odbrani, pa ostao na travi zbog udarca. Morao je Rikardo bolje u ovoj situaciji!

Podsetimo, juri rekord Sava Miloševića koji je u sezoni 1994/95 postigao 34 gola u svim takmičenjima, a napadač sa Zelenortskih Ostrva je na 33 trenutno. Ispred je i Mateja Kežman sa 35.

Izvor: MN PRESS

14:28

25' - Terzić muči Vojvodinu!

Najbolji igrač crno-belih ovog popodneva je bez ikakve sumnje Nikola Terzić. Osim gola imao je još dve opasne šanse... Sada je sa desnog krila ušao u sredinu, našao prostor za udarac po zemlji i naterao Rockova da se baci, ali je ipak udarac otišao malo pored njegove leve stative.

Ubrzo posle toga i šut Natha glavom, Partizan je mnogo bolji od Vojvodine u ovom trenutku...

14:26

20' - Rikardo!

Umalo da Rikardo duplira prednost Partizana, "prokockao" je vrhunsko dodavanje Bibarsa Natha. Izraelac je poslao loptu bez gledanja u prostor za svog napadača, ali je na njega odlično motrio Emil Rockov i uspeo je da istrči pre njega. Izbio je loptu, pa iz druge zaustavio veliku šansu za crno-bele.

Izvor: MN PRESS

14:17

13' - Bastajić!

Prvi put od početka meča Vojvodina je prešla na polovinu protivnika i pokušala je da ugrozi Stevanovića. Raspalio je po lopti Nemanja Bastajić, ali je to išlo samo pored stative...

14:13

7' - Rockov!

Sada se istakao golman Vojvodine pošto je odbranio veliku šansu Nikole Terzića. Malo je failo da mladi fudbaler Partizana sa dva pogotka "otvori" derbi kola.

14:08

4' - GOOOL! TERZIĆ! 1:0!

Partizan vodi u Humskoj!

Sjajan početak meča za crno-bele posle vrhunskog prodora Kvinsija Meniga. Vukao je loptu sa desne strane u sredinu, pratili su ga igrači Vojvodine potom je u idealnom trenutku dodao Terziću, a mladi fudbaler Partizana šutira odmah u dalji ugao gola Rockova. Ponovo se nije istakao golman Vojvodine koji brani vrlo loše od povratka iz Mađarske.

Trener "stare dame" Dragan Radojičić se uhvatio za glavu zbog novog jeftinog gola koji je primila Vojvodina.

Pogledajte

00:22
Partizan - Vojvodina 1:0, gol Nikola Terzić
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

14:05

1' - Meč je počeo!

Zanimljivo, Terzić počinje na levoj strani, a Menig na desnoj... Obično je obrnuto!

14:02

Minut ćutanja za Ivicu Osima!

Bivši trener Partizana, Željezničara, Šturma i reprezentacije Jugoslavije napustio nas je pre nekoliko dana.

14:00

Slaba poseta u Humskoj!

Izvor: TV Arena sport/screenshot

13:58

IZJAVE TRENERA!

"Vratila su nam se oba beka, zadovoljni smo sa kadrovskom situacijom. Nema kalukacija, bitne su nam obe utakmice sa Vojvodinom, idemo sa najjačim sastavom, oni su izašli ofanzivno", poručio je Aleksandar Stanojević.

"Naše ambicije su iste kao i u svakom utakmici, ali to nije bilo ispraćeno rezultatima. Samo time ne možemo da budemo zadovoljni, njih sjajno vodi Stanojević i nemam šta puno da kažem o njima. Igraju sjajno i čvrsta su ekipa, a mi smo došli da se borimo i pokažemo da znamo da igramo fudbal, pa da vidimo za Kup u kakvom smo stanju. Igramo sa najjačim timom i nema nikakvog kalkulacija", dodao je trener Vojvodine.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

13:12

REZERVE

Na klupi Partizana ostao je Miloš Jojić, nakon zvižduka navijača prethodni put u Humskoj, a tu su još Popović, Holender, Fejsa, Živković, Ostojić, Milovanović, Obradović, Marković, Jović i Lutovac.

Kod Vojvodine šansu čekaju Borak, Bjeković, Devetak, Topić, Matić, Kopitović, Miletić, Jeličić, Nešković, Busnić i Kabić.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

13:10

SASTAVI!

PARTIZAN: Stevanović - Miljković, Miletić, Saničanin, Urošević - Jevtović, Zdjelar, Natho, Menig, Terzić i Rikardo.

VOJVODINA: Rockov - Lazarević, Stevanović, Kovačević, Đorđević - Maksimović, Zukić, Vukadinović, Bastasjić, Simić - Vukčević.

Meč sudi Miloš Milanović.

12:46

"Verujem, naravno da verujem, ali šta reći? Svi smo verovali u te stvari i onda vam se desi Čukarički! Verujemo da će biti prvenstvo regularno, jeste svi verovali? Jeste! I onda vam ne radi ni VAR, ne radi ni ovo... I opet ću da pričam i sve ću vas nervirati zato što imam prava da pričam. Jer smo sto utakmica pobedili, sto golova dali i zato imam pravo sve da pričam. I hoću da pričam. Mi da ne verujemo mi bi odustali i ne bi pobedili u Kruševcu, ne bi pobedili Čukarički i ne bi pobedili TSC. Mi verujemo, idemo do koske...", rekao je besni Stanojević na konferenciji za medije.

"Ali, opet smo oprezni zbog hiljadu stvari koje su se dešavale i ove mašinerije Crvene zvezde koja je pokrenula od proleća. Iako je bilo obećanje da će biti sve pošteno i regularno. Je l' bilo obećanje? I? Što nisu ispoštovali?".

Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd

12:40

Dobro došli u MONDO live!

Partizan i Vojvodina sastaju se u 35. kolu Superlige. Meč u Humskoj počinje u 14 časova, a na MONDU ćete moći da pratite uživo prenos derbi susreta iz minuta u minut.

Istina, Vojvodina je daleko od izdanja pod Nenadom Lalatovićem, kada je često znala da bude boljka Partizana, međutim u poslednje četiri utakmice crno-beli dominiraju. Slavili su u prethodna četiri meča uz gol razliku 8:1, a trenutno zauzimaju tek sedmo mesto na tabeli Superlige.

U prethodnom kolu se nisu pokazali naročito sjajno protiv Crvene zvezde (izgubili 3:0), a videćemo kako će izgledati u prvenstvenom okršaju koji prethodi njihovom duelu u Kupu Srbije.

UKRATKO

  • Partizan - Vojvodina 2:1 (2:1)
  • Golove za Partizan postigli su Terzić i Rikardo, a za Vojvodinu je pogodio Stevanović
  • Crno-beli dobili su prethodna četiri meča sa Vojvodinom uz gol-razliku 8:1
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije