• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šutnuo bivšeg igrača Borca, pa skočio na sudiju nasred terena! Džigi Ninković izgubio živce - Lalatović na koljenima!

Autor Dragan Šutvić

Pogledajte haos na kraju važne utakmice u Kragujevcu!

 ninković šutnuo mirića Izvor: TV Arena sport/screenshot

Buran kraj borbe za opstanak u Superligi! Radnički 1923 pobijedio je u Kragujevcu Proleter 2:1 i gurnuo Novosađane ka Prvoj ligi Srbije, a kraj meča bio je buran.

Bivši igrač Partizana Nikola "Džigi" Ninković šutnuo je u 94. minutu napadača domaćih, bivšeg ofanzivca banjalučkog Borca Marka Mirića, dok je ležao na travi. Najbolji srpski sudija Srđan Jovanović bio je blizu incidenta i pokazao je Ninkoviću crveni karton, a on je u bijesu htio da se obračuna i sa arbitrom.

Pogledajte tu scenu u završnici utakmice koju je trener Radničkog 1923 Lalatović dočekao na koljenima, jer je tako slavio trijumf kojim je njegov tim ostao na tri boda prednosti u odnosu na današnjeg rivala i stekao bolji međusobni skor. Zbog toga je izvjesno da će Proleter direktno u niži rang nakon čak 12 mečeva bez pobjede, a Radnički ima praktično osigurano mjesto u baražu protiv tima iz Prve lige Srbije.

U preostala dva kola Radnički gostuje Spartaku u Subotici i dočekuje Metalac, dok će Proleter na gostovanje Kolubari u pretposljednjem kolu, a u posljednjem će na "Karađorđu" ugostiti Kolubaru.

Utakmica u Kragujevcu bila je veoma uzbudljiva i odlučena je u posljednjih pet minuta prije nadoknade. Zanimljivo je da su bivši igrači "vječitih" bili u prvom planu od početka do kraja, jer je Marko Mirić u 29. minutu propustio šansu da donese Radničkom vođstvo, a onda je nekadašnji štoper Banjalučana Marko Jovanović donio vođstvo Proleteru, udarcem u 48. minutu.

Ipak, sva tri boda ostala su u Šumadiji, jer je bivši ofanzivac crno-bijelih Nemanja Tomić u 86. minutu pogodio za izjednačenje iz penala, dok je pobjedu Radničkom donio Đorđe Maksimović, u 89. minutu. Poslije toga igrači Proletera su postali svjesni da im je trijumf izmakao, a Ninković se najteže izborio sa tim.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC