• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ključna utakmica pred Slobodom: Iz kluba pozvali na jedinstvo i zatražili podršku navijača

Autor Haris Krhalić

Pred Tuzlacima se nalazi utakmica sezone, a na pres konferenciji pred ovaj meč prisutnima su se obratili Nino Džambić, član Upravnog odbora i Elmir Šećerbegović, predsjednik Slobode.

 Sloboda Borac najava utakmice Izvor: Promo/FK Tuzla City/Screenshot

FK Sloboda će u nedjelju u ključnoj utakmici sezone dočekati Borac na Tušnju. Za Banjalučane je ova utakmica nova prilika da ovjere plasman u Evropu dok Slobodi svaki bod može značiti opstanak u elitnom društvu bh. fudbal. Na pres konferenciji pred utakmicu govorili su Nino Džambić, član Upravnog odbora i Elmir Šećerbegović, predsjednik Slobode.

"Za nas je ova pres konferencija jako bitna i zato smo se svi ovdje i pojavili. Sloboda je jedinstvo, ljubav, iskrenost, poštenje. Nalazimo se u jednoj teškoj situaciji i želimo to da riješimo. Sloboda će ostati u ligi, ali za to treba podrška navijača. Moramo da zaboravimo sve što je bilo, ko je i zašto kriv. Uprava preuzima najveću odgovornost na sebe. U nedjelju svi moraju doći da nas podrže. Svi ovi momci će izginuti na terenu. Bukvalno, u sportskom smislu, izaće 11 borbenih pit bulova. Moramo zadnja tri kola odigrati preko ivice maksimuma i to svi zajedno možemo obećati. Došli smo ovdje svi da podržimo jedni druge i da najavimo da ćemo se do kraja boriti", rekao je Nino Džambić na pres konferenciji, javlja Sport1.

Predsjednik Slobode, Elmir Šećerbegović, ističe kako je ovo ključna utakmica i da je neophodno jedinstvo.

"Ovo je ključna utakmica. U nedjelju ne dolazite da podržavate ni upravu, ni igrače, ni trenera, nego jednostavno Slobodu. Stojimo jedni uz druge i to nijednog momenta nije bilo sporno. Desila se takva situacija, ali pozivamo sve navijače da dođu podržati Slobodu jer nam je neophodno jedinstvo. Želimo u miru da završimo ovu sezonu. Kapije su za sve otvorene i svi su pozvani u nedjelju da u što većem broju podržimo klub", rekao je Šećerbegović.

Podsjećamo, Sloboda se trenutno nalazi na desetoj poziciji Premijer lige BiH te ih od zone ispadanja i Rudar Prijedora, dijele samo tri boda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC