• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paunović preuzima poznati španski klub: Srbin je na vrhu liste, zna se šta vlasnici žele!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Veljko Paunović bi uskoro mogao da preuzme špansku Saragosu.

 Veljko-Paunovic-na-meti-Saragose Izvor: Profimedia

Veljko Paunović bi vrlo brzo mogao da se vrati na trenersku klupu. U Redingu stvari nisu išle kako je želio, pa je tamo došlo do razlaza. Sljedeća destinacija mogla bi da mu bude Španija.

Poslije strašnih scena u Engleskoj, srpski stručnjak je jedan od kandidata da preuzme Saragosu. Poznati španski klub ima veliku želju da se vrati u Primeru i kao idealno rješenje na poziciji šefa struke vide upravo Srbina.

Vijest je preneo lokalni portal "El periodico de Aragon" i prema njihovim informacijama Paunović je vrlo blizu novog angažmana.

"Srbin je jedan od kandidata, ali se njegova biografija jako dopada čelnicima kluba. Nalazi se na vrhu liste za mjesto trenera", piše ovaj sajt.

Paunović je ostavio trag u Španiji u igračkoj karijeri, igrao je za Atletiko Madrid, Marbelju, Majorku, Ovijedo, Tenerife, Hetafe i Almeriju. Kao trener u klubovima je vodio Čikago i Reding, a najveći uspjeh ostvario je sa mladom reprezentacijom Srbije kada je osvojio Svjetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

Saragosa je trenutno na 14. poziciji, daleko od borbe za elitu. Dres ovog kluba nosili su mnogi legendarni igrači poput Pabla Aimara, Dijega i Gabrijela Milita, Roberta Ajale, Kilija Gonzalesa, Kafua, Frenka Rajkarda, Hose Luisa Čilavera, a tu su bili i Radomir Antić, Slobodan Komljenović, Ivica Šurjak, Savo Milošević, Goran Drulić...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC