• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vule Trivunović za MONDO o preuzimanju klupe Sarajeva: Evo me u Milanu, zovu me navijači i novinari...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučki fudbalski stručnjak Vule Trivunović navodno je najozbiljniji kandidat za novog trenera Sarajeva.

 Vule Trivunović za MONDO o preuzimanju klupe Sarajeva: Evo me u Milanu, zovu me navijači i novinari. Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Sarajevo je sinoć na zeničkom "Bilinom polju" ostalo bez trofeja Kupa Bosne i Hercegovine nakon penal serije koja je pripala mostarskom Veležu.

"Rođeni" su tako osvojili prvi trofej nakon 36 godina i drugi put uzastopno osigurali plasman u Evropu, koju ovog ljeta neće vidjeti "bordo" fudbaleri.

Nakon odlaska Aleksandra Vasoskog sa klupe kluba sa "Koševa", uskočio je dežurni vatrogasac Dženan Uščuplić, ali uprkos dominaciji, više sreće imali su mostarski fudbaleri.

S obzirom da je Uščuplić bio samo prelazno rješenje, kao novog trenera u narednoj sezoni m:tel Premijer lige BiH sarajevski mediji su pomenuli Vuleta Trivunovića, nekadašnjeg stratega Borca iz Banjaluke, banjalučkog BSK-a, Slobode iz Mrkonjić Grada, gradiške Kozare i GOŠK-a iz Gabele.

Nekadašnji defanzivac je igračku karijeru završio upravo u "Koševu", gdje je bio omiljen među navijačima Sarajeva za koji je igrao u dva navrata. Prvi put od 2005. do 2007. godine a onda i po povratku iz inostranstva 2014. godine do "kačenja kopački o klin".

Ipak, Trivunović se javio na naš telefonski poziv i konstatovao da nikakvog zvaničnog kontakta sa sarajevskim klubom nije bilo.

"Evo me u Milanu, čuo sam o čemu se radi, zovu me navijači i novinari. Ali, stvarno nemam ništa konkretno da kažem na tu temu", rekao je Trivunović za MONDO.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC