• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Geret Bejl razmišlja da nakon Reala ode u drugu ligu: Fudbal ga više ne zanima, sad bi da igra za svoj grad!

Autor Haris Krhalić

Garet Bejl će na ljeto otići iz Real Madrida, a navodno je sljedeća destinacija Vels.

 Geret Bejl želi u Kardif Izvor: Profimedia

Jedan od najbolje plaćenih fudbalera svijeta Geret Bejl ovog ljeta napustiće Real Madrid, a mnogi se pitaju gdje će nastaviti karijeru pošto je već duže vrijeme nezainteresovan za fudbal.

Bejl je raspoložen samo kada nosi dres reprezentacije Velsa, sa kojom će pokušati da ode na Svjetsko prvenstvo u Kataru, pa se čak spekulisalo da će završiti karijeru ako ne uspiju u baražu protiv Škotske ili Ukrajine. Međutim, sada se pojavila nova opcija za njega i neće biti iznenađenje ako je Bejl prihvati...

Britanski mediji prenose da bi Bejl mogao da ode u Čempionšip i zaigra za Kardif, pošto je rođen i odrastao je u ovom velškom gradu. Tamo i dalje živi njegova porodica i dolazio je u Kardif kad god je na odmoru.

"Bejl bi morao da drastično smanji platu kako bi igrao u Čempionšipu. Procjenjuje se da je njegov ugovor u Madridu vrijedan čak 700 hiljada evra nedjeljno, što je više nego što Kardif sedmično izdvaja za platu čitavog prvog tima", navode tamošnji mediji i podsjećaju da će za Bejla biti ponuda uprkos svemu.

Spominje se i da bi Bejl, u slučaju da ode u Kardif, birao utakmice pred Mundijal na kojima bi igrao, ako se naravno "zmajevi" plasiraju na turnir prvi put još od 1958. godine.

Ovu ideju podržao je i selektor Robert Pejdž, a vidjećemo šta kaže i Bejl iza kog je očajna godina.

Odigrao je samo sedam mečeva (ukupno 290 minuta) od kada se vratio sa pozajmice iz Totenhema, pa svi u Realu čekaju da istekne njegov ugovor. Odlazi bez obeštećenja, a plaćen je 101 milion evra 2013. godine. Činio je nezaboravan tandem sa Ronaldom i Benzemom i zajedno su osvojili četiri Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC