• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Senzacija - Srbija je u polufinalu Evropskog prvenstva!

Autor Dragan Šutvić

Kadetska reprezentacija Srbije napravila je pravi podvig, nakon plasmana u četvrtfinale prvenstva Evrope uspjeli su "orlićI" da odu i korak dalje!

 kadeti srbije u polufinalu prvenstva evrope  Izvor: Instagram/FSS/Printscreen

Kakva Srbija, strašna Srbija! Nakon što su nakon drame i sa deset igrača na terenu "orlići" Radovana Krivokapića uspjeli sa bodom u meču sa Španijom stignu do četvrfinala, sada su se plasirali i korak dalje! 

Srpski U17 tim je u meču sa Danskom bio bolji rival, uspio je da neutrališe jednu skupo plaćenu grešku na startu drugog poluvremena i sada je u polufinalu.

SRBIJA - DANSKA 2:1 (1:0)
(Simić 3, Milošević 65; Hijlund 48)

Možda će vas zanimati

Na samom startu meča Jan-Karlo Simić je uspio da iskoristi nevjerovatan pas Aleksandra Stankovića i već poslije tri minuta igre Srbija je vodila. Stanković je centrirao iz slobodnog udarca, a Simić je glavom sjajno skrenuo loptu u mrežu sa 12-13 metara. 

Srpski tim je do poluvremena uspio da kontroliše meč, ali onda je na startu drugog dijela igre došlo do velikog popuštanja koncentracije. U jednom od prvih napada u drugom dijelu igre Danci su se jednostavno ušetali ka golu "orlića" i Hojlund je lobovao čuvara mreže Srbije potpuno sam. 

Ipak, nije Krivokapićev tim pao. Nastavili su se napadi, pogotovo poslije primljenog gola i u 65. minutu junak prošlog meča Jovan Milošević je ponovo bio ključni akter meča. Dao je gol za 2:1 i to je bilo dovoljno za plasman u polufinale. 

Do kraja meča Srbija je imala još nekoliko šansi, ali nisu "orlići" uspjeli da ih materijalizuju. I pored toga srpski tim je došao do ogromnog uspjeha jer nikada U17 reprezentacija Srbije na Euru nije prošla ni grupu, a kamoli da je stigla do polufinala. 

U polufinalu će se sastati sa timom Holandije koji je u svojoj utakmici četvtfinala bio bolji od Italije sa 2:1. Meč se igra 29. maja. U polufinale su se plasirali i Francuzi, a posljednji meč četvrtfinala igraju Španija i Portugal. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC