• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problem za Zvezdu - jedan od ključnih igrača odbio ugovor! Ponudili mu ogroman novac, a ako kaže "ne" imaju novi plan!

Autor Haris Krhalić

Jedan od najvažnijih igrača Dejana Stankovića u posljednjih šest mjeseci još nije produžio ugovor. Šta će biti sa Milanom Gajićem?

 Milan Gajić odbio da produži ugovor sa Zvezdom Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Pojedinim fudbalerima Crvene zvezde uskoro ističu ugovori, a prioritet kluba je da zadrži desnog beka Milana Gajića iza kog je odlična polusezona. Gajić je odlično reagovao na konkurenciju u vidu Kristijana Pičinija, podigao je nivo svoje forme, tako da je Zvezda odlučila da njega zadrži, a odrekne se Marka Gobeljića.

Ipak, ne ide sve tako glatko kako su se nadali na "Marakani". Gajić je odbio prvu ponudu i postoji opasnost da napusti klub već ovog ljeta kao slobodan igrač, a Zvezda se još bori da obezbijedi njegov potpis.

Crvena zvezda mu sada nudi godišnju platu od 450 hiljada evra, prenosi "Mozzart Sport", a sa ovakvim primanjima bio bi među najbolje plaćenim igračima kluba. Međutim, ni to nije garancija da će Gajić ostati u klubu pošto čeka i ponude iz inostranstva, gdje takođe može da obezbijedi lijep ugovor jer stiže bez obeštećenja.

U Zvezdi se nadaju da će desni bek prihvatiti ove uslove i ostati u timu Dejana Stankovića, a ukoliko odbije - pitanje je da li će klub "podebljati" ponudu ili će se okrenuti drugim rješenjima.

Očekuje se da Kristijano Pičini ostane na "Marakani", ali bi u tom slučaju ponovo Gobeljić postao aktuelan i Zvezda bi izašla sa novom ponudom za fudbalera koji je u prethodnih pet godina osvojio isto toliko šampionskih titula, međutim imao je sve manji uticaj na igru u posljednjoj sezoni.

Gajić je u Zvezdu stigao u februaru 2019. godine iz Bordoa kao slobodan igrač, a od tada je za klub odigrao 120 mečeva i zabilježio je šest golova i 25 asistencija.

Samo u prethodnoj godini je asistirao za čak deset golova Zvezde u svim takmičenjima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC