• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatski klub otima trenera Englezima: Mladi stručnjak (40) je hit na Ostrvu, a pregovara sa četvrtim timom HNL-a

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ovaj trenerski transfer je ono što je potrebno da se Rijeka uključi u trku sa Dinamom, Hajdukom i Osijekom koji su završili ispred njih u prethodnoj godini.

 Tam-Korts-preuzima-Rijeku Izvor: Profimedia

Nekoliko škotskih medija prenijelo je da se u Hrvatskoj sprema spektakularno trenersko rješenje! Navodno je dosadašnji trener Dandi junejteda Tam Korts blizu preuzimanja Rijeke. 

Ovaj perspektivni škotski trener bio je isporprosječan fudbaler, a kada je završio sa aktivnim igranjem preuzeo je poluprofesionalni Kelti Harts i doveo ih u treću ligu. Poslije odličnih pet sezona uzeo je Dandi i sa ovim klubom došao do četvrtog mjesta u ligi i izborio Dandi Junajtedu mjesto u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

"Za Kortsa postoji i interes engleskih klubova, ali hrvatski prvoligaš Rijeka impresioniran je njegovim radom, posebno s mladim igračima. Rijeka je kontaktirala Dandi u protekla 24 sata i dobila je dozvolu da pregovara s Kortsom", navodi se u tekstu "Dejli Rekorda".

Dosadašnji šef struke Rijeke Goran Tomić raskinuo je ugovor, a tim je ostao i bez najboljih igrača iz prošle sezone, Josip Drmić je potpisao za Dinamo, Domagoj Pavičić i Robert Murić su zajedno otišli u Konjaspor u Turskoj, a kapiten Hrvoje Smolčić će igrati u Ajntrahtu sa Filipom Kostićem.

Rijeci je zato potreban perspektivan trener koji bi promovisao neke mlade igrače i koji bi mogao Rijeku ponovo da učini konkurentnom u hrvatskoj ligi gdje su se prošle sezone za titulu borili Dinamo, Hajduk i Osijek. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC