• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno - Slovenac skandalozno provocira, ali ne Srbe! Evo zbog koga je nastao odvratan potez u Ljubljani!

Autor Haris Krhalić

Po završetku utakmice Slovenija - Srbija, Jasmin Kurtić je pokazivao na međunožje u pravcu jedne tribine, ali slovenački mediji uvjeravaju da to nije bilo upereno ka srpskim navijačima, već da je realnost drugačija.

 Otkriveno zašto se Kurtić hvatao za međunožje Izvor: TV Arena sport/screenshot

Fudbaleri Srbije nisu uspjeli da savladaju Sloveniju u Ljubljani (2:2) u meču 4. kola Lige nacija uprkos odličnoj igri i ubjedljivom vođstvu. No, ova utakmica privukla je mnogo pažnje iz drugih razloga.

Srbija je u Ljubljani igrala kao da je na domaćem terenu, što je Boštjanu Cesaru zasmetalo, ali je u centru pažnje ostao i vezista Jasmin Kurtić, koji je provocirao navijače odvratnim potezomkada se hvatao za međunožje.Ipak, iz Slovenije sada stiže objašnjenje da to nije bilo upućenom srpskim navijačima već - tamošnjim novinarima!

Kurtić je po završetku utakmice napravio krajnje nesportski potez na kraju meča. On se očigledno uhvatio za međunožje, a reprezentativac Srbije Andrija Živković je odmah skočio ka njemu ne bi li ga sklonio.

Ovo je isprva bilo protumačeno kao provociranje srpskih navijača, koji su, reklo bi se, bili čak i u većini na stadionu "Stožice". No, slovenački mediji objašnjavaju da je ovo bio samo Kurtićev odgovor za tamošnje novinare.

O čemu se zapravo radi? Reprezentativci Slovenije su u prethodnom periodu "zaratili" sa tamošnjim novinarima i portal "EkipaSN" objavio je tekst koji je izazvao ogorčenje među članovima reprezentacije.

Pogledajte

00:14
Slovenac provocira Srbe
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Oni su pred utakmicu Norveška - Slovenija u najavljenom timu napisali ime samo golmanu i kapitenu Janu Oblaku, dok su svih ostalih 10 igrača potpisali sa "Neko sa jajima". Igrači su potom bojkotovali medije u Sloveniji, upravo zbog skandalozne objave.

Na kraju utakmice sa Srbijom, u kojoj se Slovenija odlično pokazala, Kurtić je napravio ružan gest i u pravcu novinarske lože se hvatao za međunožje, aludirajući na pomenuti tekst, a ne želeći da uvredi srpske navijače, stoji u objašnjenju slovenačke "Nogomanije".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC