• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jap Stam, Rio Ferdindand, Stiv Brus - Vidić je ispred svih njih!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nemanja Vidić je izabran za jedno od najboljih pojačanja Mančester junajteda u istoriji kluba.

 Nemanja Vidić među najboljim pojačanjima Mančester junajteda Izvor: Profimedia

Ugledni Goal.com objavio je listu najboljih pojačanja u istoriji Mančester junajteda i na njoj se naravno našao nekadašnji kapiten kluba i osvajač 15 trofeja sa klubom Nemanja Vidić. 

Stameni štoper iz Srbije stigao je u zimskom prelaznom roku i posle kratkog prilagođavanja postao dio jedne od najboljih odbrana koju je Premijer liga vidjela. U paru sa Riom Ferdinandom je bio neprelazan, a kada je Geri Nevil otišao u penziju Vidić je dobio kapitensku traku.

"Toliko je Fergusonovih štopera koji mogu da uđu na ovu listu: Stiv Brus, Geri Palister, Jap Stam, Rio Ferdinand, ali Nemanja Vidić je ispred njih zbog bagatelne cijene od 7.000.000 funti. Srbin nije bio tehnički nadaren kao Ferdinand ili kompletan kao Stam, ali njegov dolazak 2006. godine je transformisao odbranu Junajteda, izvukao najbolje iz Ferdinanda i bio je platforma za formiranje sjajnog Fergusonovog tima. Vidić je bio beskompromisan u duelu, fantastičan u vazduhu, jak na zemlji i neko vrijeme mu niko ništa nije mogao", navodi se u objašnjenju ovog portala.

Vidić je uz pet titula šampiona Engleske osvojio i trofej u Ligi šampiona, kao i Svjetsko prvenstvo klubova, a na ovoj listi se našao sa redom legendama Junajteda. Na listi su još Denis Lou, Erik Kantona, Brajan Robson, Peter Šmajhel, Kristijano Ronaldo, Vejn Runi, Denis Irvajn, Roj Kin i Pedi Krerand. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC