• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stolica otkrio sve o dva pojačanja crno-bijelih: Jedan je oličenje Partizana, a drugi ratnik i evropski šampion!

Autor Dragan Šutvić

Novi trener Partizana je dobio dva pojačanja sa kojima je izuzetno zadovoljan.

 stolica o pojačanjima partizana  Izvor: MNPRESS

Novi trener Partizana Ilija Stolica pričao je na pripremama crno-bijelih o problemima sa štoperima i onome što očekuje njegov tim u narednom periodu, ali i o pojačanjima koja su stigla.

Prva dva igrača koja pojačavaju crno-bele su defanzivci, a prvi trener tima iz Humske odlično poznaje obojicu.

Možda će vas zanimati

"Veoma sam zadovoljan, jer Šehovića poznajem još od kadetske, potom i mlade selekcije Srbije gdje smo sarađivali. Zato sam veoma srećan što je angažovan, jer je Zlatan neko ko za mene, u svim tim važnim parametrima, predstavlja oličenje onoga što bi trebalo da predstavlja igrač Partizana", naglasio je Stolica.

Na direktan poziv Stolice došao je defanzivni univerzalac Aleksandar Filipović. Zajedno su radili u Voždovcu, a poslije "krova" sada će sarađivati i u Humskoj.

"Zahvalan sam sportskim prijateljima, jer kada smo tražili neke solucije, pojavilo se njegovo ime i situacija da bi mogao da bude angažovan. Imao je još šest jmeseci ugovora sa Bate Borisovim, izlaznu klauzulu, a mi sreću da je Filipović imao veliku želju da dođe u Partizan, da bismo ponovo sarađivali. Pride je nedavno postao otac i supruga i Aleksandar su željeli da se vrate, što nam je olakšalo posao", naglasio je on.

Filipović donosi pobjednički mentalitet, ali i mnogo toga raznovrsnog na samom terenu. 

"Došli smo tako do igrača koji je kvalitetan u više parametara, bio je evropski prvak sa Srbijom 2013. godine i pripada grupi momaka sa pobjedničkim mentalitetom i stavom, presudan u mom slučaju. Rekli su nam iz BATE-a da je prethodnih godina propuštao samo mečeve kada bi bio kažnjen kartonima, pošto se radi o vrhunskom profesionalcu. Poznaje moj sistem i način rada, može da odgovori na više pozicija. Jača mu je desna noga, ali je igrao i lijevog beka, lijevog, desnog štopera... Kompletan je u toj posljednjoj liniji i, gledajući ono što već imamo u timu, Filipović je idealna "nadgradnja" i veoma mu se radujem. Imao je mnogo mečeva u grupnim fazama Lige šampiona, Lige Evrope i verujem da će se sjajno uklopiti u grupu", naglasio je trener Partizana.

Na kraju je otkrio i koliko stranaca Partizan planira da ima u svom sastavu naredne sezone.

"Znamo koliki broj stranaca je dozvoljen u prvenstvu. Optimalno je da imao jednog više preko dozvoljenog broja, dakle, pet internacionalaca, jer sve više ne bi imalo smisla. Inače koristimo veliki broj rotacija, kako bismo što više njih ih držali u takmičarskom ritmu, što zbog mečeva, što zbog treninga. S tim da ovog momenta ne mogu tačno baš da preciziram, pošto ćemo neke stvari rješavati u hodu", završio je on. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC