• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan izgubio na startu priprema: Velika greška Popovića presudila "okrnjenim" crno-bijelima!

Autor Nebojša Marković

Pratite uživo tekstualni prenos meča Partizan - Kluž, prve pripremne utakmice crno-belih u Sloveniji.

 Partizan izgubio na startu priprema: Velika greška Popovića presudila "okrnjenim" crno-bijelima! Izvor: TV Arenasport screenshot

Fudbaleri Partizana izgubili su na startu priprema u Sloveniji, pošto ih je savladala ekipa Kluža - 0:1. Šampion Rumunije slavio je golom Dugandžića u 35. minutu nakon velike greške golmana crno-belih Aleksandra Popovića.

Ekipa Ilije Stolice bila je u "okrnjenom" sastavu zbog velikog broja igrača koji nisu bili na raspolaganju za ovaj meč, pa su tako pojedini igrači morali da odigraju i svih 90 minuta u ranoj fazi pripremnog perioda.

Možda će vas zanimati

KRAJ, PARTIZAN - KLUŽ 0:1

- Kraj utakmice! Pobeda Kluža, posle Kopera i Napretka, savladali su i Partizan. Presudila je greška golmana Popovića u prvom delu igre, objektivan utisak je da je realan rezultat verovatno bio 0:0. Nije bilo mnogo izglednih šansi na ovom susretu pa je taj jedan detalj bio ključan.

- Holender prebacuje loptu posle kornera, Marko Jevtović šutira, ali preko gola. Još malo manje od 20 minuta, crno-beli i dalje imaju zaostatak.

- Samed Baždar menja Zlatana Šehovića, preventivno je zamenjen defanzivac crno-belih nakon što je dobio jedan udarac. Nadaće se crno-beli das e ne radi o ozbiljnijoj povredi.

- Počelo je drugo poluvreme. U nastavku su u igri Stevanović umesto Popovića, a tu su i Terzić, Lutovac i Petković.

- Kraj prvog poluvremena. Šampion Rumunije vodi posle velike greške Popovića. Nije bilo nekih značajnijih šansi ni na jednoj ni na drugoj strani, pa Kluž ima prednost najviše zahvaljujući nespretnoj reakciji golmana Partizana.

- Ovako je Kluž poveo protiv Partizana:

Pogledajte

00:25
Partizan - Kluž 0-1
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

- 35', GOL! Kluž vodi 1:0, strelac je Dugandžić posle velike greške Aleksandra Popovića! Šehović je vratio loptu golmanu crno-belih, ovaj je hteo da je vrati njemu nazad, ali to preseca igrač Kluža koji upošljava Dugandžića i ovaj lako trese mrežu.

- 28' - Nemanja Jović u šansi! Udarac u okvir gola nakon prodora krilnog igrača, ali nije to bio dovoljno dobar udarac, pravo u golmana Kluža.

- 15' - Evo prvog pokušaja Partizana. Bibars Natho šutira sa distance nakon ukradene lopte, ali nije iznenadio golmana Kluža.

- 12' - Emanuel Jeboa je dobio opomenu jer je užasno žustro startovao na Filipoviću, novom desnom beku Partizana. Stvarno nepotrebno za jedan prijateljski meč.

- Počela je utakmica!

Izvor: TV Arenasport screenshot

- Ekipe su na terenu, uskoro počinjemo!

KLUŽ: Sava, Braun, Graovac, Matijas, Brućić, Bordejanu, Muhar, Žunio, Paun, Jeboa, Dugandžić.

- Partizan je na ovom meču bez ijednog štopera. Ostojić se penzionisao, Miletić napustio klub, dok su se Saničanin i Vujačić tek priključili timu posle obaveza sa reprezentacijama u Ligi nacija. Zato su prinudna rešenja Marko Jevtović i Zlatan Šehović.

- Poznat je sastav crno-belih za ovaj meč!

PARTIZAN: Popović - Filipović, Jevtović, Šehović, Urošević - Fejsa, Zdjelar, Natho - Menig, Holender, Jović.

- Utakmica Partizana i Kluža počinje u 17.30 časova.

NAJAVA

Partizan je doveo Aleksandra Filipovića, Zlatana Šehovića, a u četvrtak i Patrika Andradea, doskorašnjeg igrača azerbejdžanskog Karabaga.

Ipak, dok crno-beli u prelaznom roku "sklapaju kockice" za novi izgled prvog tima, Stolica i njegovi saradnici počinju da rade sa onim igračima koje imaju na raspolaganju.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC