• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda preokrenula - Rišairo odlično nišanio: Bravo za pobjedu, Stanković golove gledao s tribina!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dobra partija crveno-bijelih u Ljubljani.

 Zvezda preokrenula - Rišairo odlično nišanio: Bravo za pobjedu, Stanković golove gledao s tribina! Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Bravo u prijateljskom susretu u Ljubljani i to zahvaljujući golovima Rišaira Živkovića u drugom poluvremenu - 2:1.

Ekipa Dejana Stankovića je tako stigla do preokreta u meču u kojem su dosta dobro izgledali čak i u trenucima kada su imali rezultatski zaostatak.

KRAJ MEČA, ZVEZDA - BRAVO 2:1!

- Kraj utakmice, Zvezda je uspjela da u drugom poluvremenu postigne dva pogotka i stigne do trijumfa protiv Brava. Jako dobra partija crveno-bijelih.

- 92' - Goooool, 2:1 za Zvezdu, ponovo je strijelac Rišairo Živković! Režirao je preokret, sada još jedan jako lijep udarac, ovog puta sa ivice šesnaesterca, po zemlji, u dalji ugoao. Pavkov mu je ostavio povratan pas...

- GOL ZA ZVEZDU, 1:1! Kakva majstorija Rišaira Živkovića, odličan udarac sa distance, sa lijeve strane je gađao u dalji ugao gola Brava!

- 54' - Pokušaj Kingsa Kangve, momka koji danas igra prvi put u dresu Zvezde. Pojačanje iz Arsenala iz Tule je jako snažno šutirao sa distance, ali malo preko gola.

- Evo kako je Stanković isključen. On je pred početak drugog poluvremena imao nešto da zamjeri glavnom sudiji, moguće da se radilo o situaciji iz prvog poluvremena kada je za Bravo sviran penal, ali nije se u prenosu moglo čuti šta je bio predmet razgovora. Sudija je pokazao treneru Zvezde da ode na tribine!

Pogledajte

00:41
Dejan Stanković isključen
Izvor: YouTube/Crvena zvezda
Izvor: YouTube/Crvena zvezda

- Isključen je trener Zvezde Dejan Stanković i to pred sam početak drugog poluvremena!

Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

- Počelo je drugo poluvrijeme.

- Kraj prvog poluvremena. Zvezda gubi 0:1, ali biće Stanković zadovoljan igrom svog tima. Imali su tri-četiri odlične prilike, igrali su otvoreno i napadački, ali nisu uspjeli da zatresu mrežu Brava. Slovenci su uspjeli da povedu iz penala, nakon što je lopta pogodila Milana Rodića u ruku prilikom jednog njegovog klizećeg starta.

- 33' - Petar Stanić je u igri umjesto Slavoljuba Srnića, prinudna izmjena u redovima Crvene zvezde. Morao je Stanković da izvede vezistu iz predostrožnosti.

- 14' - GOL ZA BRAVO! Rodića je pogodila lopta u ruku, sudija je pokazao na penal, a Kramarič sa 11 metara donosi prednost Bravu - 1:0!

- 12' - Velika šansa za Zvezdu! Katai je jako lijepo uposlio Ivanića na lijevoj strani, u samom šesnaestercu, ali Ivanić ne šutira dovoljno dobro iz blizine da bi matirao golmana Brava.

- 2' - Ohi odmah u velikoj šansi nakon asistencije Kataija, odličan početak crveno-bijelih, ali igrači Brava uspjevaju da blokiraju udarac.

- Počela je utakmica.

- BRAVO: Orbanič, Trontelj, Španring, Križan, Maružin, Kramarič, Nsana, Jakšič, Kavčić, Kurtović, Štor.

- Ovo je startna postava Zvezde: Popović - Pićini, Dragović, Sanogo, Rodić - Srnić, Nikolić - Ibrahim, Ivanić, Katai - Ohi.

- Utakmica Zvezda - Bravo počinje u 19.00 časova.

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC