• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umjesto navijačkog voza - autobus: Borac morao da promijeni plan, razlozi su "tehničke prirode"!

Autor Dragan Šutvić

Navijači Borca koji su do sada kupili sezonsku kartu na utakmicu protiv B36 Toršavna putovaće u organizaciji kluba, ali ne ranije planiranim prevoznim sredstvom.

 navijači borca ne idu vozom u modriču  Izvor: YouTube/FK Borac

Fudbalski klub Borac najavio je nedavno da će svi navijači koji kupe sezonsku ulaznicu imati besplatan prevoz vozom na utakmicu prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv B36 Toršavna (četvrtak, 18.00 časova, Modriča).

Dan pred utakmicu došlo je do promjene – ići će se autobusom obzirom da se klub, kako je navedeno u saopštenju, suočio sa neplaniranim poteškoćama.

Možda će vas zanimati

"FK Borac obavještava javnost i sve navijače da zbog iznenadnih, tehničkih problema, Željeznice Republike Srpske nisu u mogućnosti da obezbijede voz koji je trebao da preveze naše navijače u Modriču na utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ipak, FK Borac je, uz pun angažman svih u klubu, uspio da pronađe rješenje i obezbijedi autobus koji će besplatno prevesti navijače uz posjedovanje sezonske karte, na utakmicu sa ekipom B36 Toršavn koja se igra u četvrtak, 7. jula sa početkom u 18.00 časova na stadionu 'Dr Milan Jelić' u Modriči.

Polazak autobusa zakazan je na dan utakmice, sa platoa ispred zapadne tribine Gradskog stadiona u 15.00 časova", istakao je banjalučki premijerligaš.

Revanš utakmica igra se 14. jula u Toršavnu, a bolji iz ovog dvomeča će u drugom kolu kvalifikacija odmjeriti snage sa boljom ekipom iz dva duela Fole Eš i Tre Fiorija.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC