• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osvajač titule i Kupa sa Borcem bio uz crveno-plave u Modriči: Protiv Farana ostvaren rezultat koji obećava!

Autor Dragan Šutvić

Bojan Petrić nije propustio priliku da "skokne" iz rodnog Broda do Modriče kako bi pogledao svoj nekadašnji klub.

 bojan petrić Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri Borca napravili su u četvrtak ogroman korak ka plasmanu u drugo kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Na stadionu "Dr Milan Jelić" u Modriči, crveno-plavi su trijumfovali nad predstavnikom Farskih Ostrva B36 Toršavnom rezultatom 2:0, uz sjajnu podršku navijača sa obje tribine.

Možda će vas zanimati

Uz tim Nenada Lalatovića, na licu mjesta bio je i nekadašnji prvotimac Banjalučana Bojan Petrić, koji je u dresu kluba iz Platonove ulice proveo četiri godine (od 2007. do 2011. godine), te osvojio dva trofeja na nivou BiH (Kup 2010. i titulu 2011. godine).

"Čestitao bih, prije svega, igračima i stručnom štabu na pobjedi. Ostvaren je rezultat koji obećava, još mnogo prilika nije iskorišteno, tako da se nadamo svi prolasku u naredno kolo. Biće teška utakmica tamo, Farani nisu loši protivnici, ali se nadamo da će naši igrači iskoristiti ovu situaciju i postići još koji gol kako bismo ovjerili plasman u narednu rundu", rekao je Petrić za MONDO.

Štoper koji je uknjižio 56 nastupa za Borac u premijerligaškom takmičenju ističe da ekipa Borca dobro izgleda, ali da postoji još mnogo prostora za napredak.

"Vidi se da se još nisu uigrali, došlo je par novih igrača, ali tu je Tatar kao pojačanje, Zakarić koji se vratio... Vidi se da znaju da igraju i da će napredovati iz utakmice u utakmicu, dok se još uigraju", ističe Petrić.

Revanš će biti potpuno različit, uz drugačije vremenske uslove, ali i podlogu na terenu. Petrić, međutim, vjeruje da će njegov nekadašnji klub sve to iznijeti na pravi način i u Toršavnu ovjeriti prolazak u drugu kvalifikacionu fazu.

"Kod njih je glavni teren napravljen od umjetne trave, ali i kod nas ima takvih terena za trening, tako da mislim da sa te strane neće biti problema i da će ekipa to iskusno da odradi kako bi se prošlo dalje", zaključio je 37-godišnji Petrić, koji je i dalje aktivan na terenima u Republici Srpskoj, nastupajući za Polet iz rodnog Broda.

Tu je i počeo karijeru, a osim Borca, nastupao je i za Rudar Ugljevik, Novi Pazar, Terenganu (Malezija), Šeik Rasel (Bangladeš), Lovćen, Tekstilac, Zvijezdu iz Gradačca, Grbalj, te turske klubove Ičelspor i Meskispor.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC