• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski golman seli u Španiju? Francuzi precrtali Rajkovića, a javio se klub za koji svi žele da igraju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski golman Predrag Rajković mogao bi da postane novi čuvar mreže kluba sa jedne od najatraktivnijih evropskih lokacija.

 Predrag-Rajkovic-prelazi-u-Majorku Izvor: Profimedia

Posljednjih nekoliko nedjelja priča se o transferu Predraga Rajkovića, koji ima usmeni dogovor sa klubom da ovog ljeta može da promijeni sredinu. Nakon tri godine u Francuskoj potreban mu je novi izazov, a Rems bi bio zadovoljan ukoliko bi uspio da ga proda za 4,5 miliona evra.

I upravo je ta cifra trenutno najveća prepreka transferu. Po pisanju francuskih medija, Majorka je poslala ponudu koja bi srpskog čuvara mreže odvela na jedno od najlepših evropskih ostrva, ali je problem obeštećenje!

Rems nije zadovoljan ponudom od "samo" dva i po miliona evra, pa će Španci morati da poboljšaju ponudu ukoliko stvarno žele da angažuju nekadašnjeg čuvara mreže Jagodine, Crvene zvezde i Makabija iz Tel Aviva. Pregovori će biti nastavljeni, a Rajković bi nakon transfera imao priliku da brani u još jednoj od najboljih evropskih liga.

Pored šanse da se oproba u Španiji i u narednim godinama zaustavlja udarce igrača poput Benzeme ili Levandovskog, Predrag Rajković bi dobio prilikom da sa porodicom živi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Evropi. Majorka je ostrvo u Sredozemnom moru, a njen glavni grad Palma sa oko 400.000 stanovnika važi za ekskluzivno ljetovalište.

Često se baš tu i na obližnjoj Ibici okupljaju najveće fudbalske zvijezde, koje period između dvije fudbalske sezone koriste za odmor na jahtama i uživanje tokom krstarenja po Mediteranu.

Pogledajte video o 10 najljepših plaža Majorke:

Jedna od najatraktivnijih lokacija u Evropi.
Izvor: Youtube/Travel Time

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC