• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša se ne šali - stiglo najveće pojačanje do sada! Pet godina igrao u Španiji, pa se vratio

Autor Haris Krhalić

Filip Malbašić potpisao za Vojvodinu i biće njen adut u borbi za Evropu.

 Filip Malbašić potpisao za Vojvodinu Izvor: MN PRESS

Vojvodina je odlično počela novu sezonu i sa sedam bodova iz uvodna tri kola pokazala je da će se "mnogo više pitati" nego što je to bio u takmičarskoj godini iza nas, kada su jedva došli i do plej-ofa.

Zbog toga je novo rukovodstvo angažovalo odličnog trenera Milana Rastavca koji je odmah dobio vrlo snažan tim. Između ostalog, Vojvodina je dovela Iva Baraja, nekadašnjeg igrača Parme, a najveće pojačanje za ovu sezonu biće povratak poznatog srpskog internacionalca Filipa Malbašića.

Malbašić je Vojvodinu napustio 2017. godine i od tada je nastupao u Španiji. BIo je član Tenerifa, Kadiza i Burgosa, a vraća se na "Karađorđe" sa željom da pomogne Vojvodini da obezbijedi Evropu.

"Vratio sam se iskusniji, igrao sam pet godina u Španiji, igrao sam Primeru i Segundu, koja je takođe veoma zahtjevna liga. Mislim da se u pravom trenutku vraćam i na privatnom planu, više nećemo toliko seljakati djecu u inostranoj zemlji, tako da smo svi srećni zbog povratka u Srbiju. Za navijače imam istu poruku kao i kada sam prvi put dolazio - da mogu da očekuju od mene da ću dati sve od sebe i drago mi je što me dočekuju raširenih ruku. I u mom prvom mandatu, uprkos dobrim rezultatima, situacija oko kluba nije bila sjajna, baš kao što je bilo i donedavno, tako da me posebno raduje što se navijači polako vraćaju i što ih ima u sve većem broju na tribinama. Mi ćemo na terenu učiniti sve da ih zadržimo i da budu uz nas", zaključio je Malbašić u izjavi za zvanični sajt novosadskog kluba.

Nastupio je inače na 70 utakmica za "lale" i na njima postigao 28 golova. Najbolje se snalazi na poziciji desnog krila, dok je često u dresu Vojvodine igrao i kao špic.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC