• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Seriji A - pao na doping testu! Odmah je suspendovan, a zbog istog razloga je Gvardiola bio osuđen!

Autor Haris Krhalić

Fudbaler Atalante nije prošao doping kontrolu...

 Hose Palomino pao na doping testu Izvor: Profimedia

Haos u Seriji A, Hose Palomino (32) pao je na doping testu! Italijanski mediji prenose da defanzivac Atalante nije prošao iznenadnu doping kontrolu i da je automatski suspendovan.

Prema informacijama koje stižu sa Apenina u njegovom tijelu pronađena je suspstanca nandrolon koja je zabranjena. Zbog nje je i Pep Gvardiola bio osuđen...

"Palomino je suspendovan, čeka se uzimanje novog testa i pokretanje istrage. On je pao na iznenadnom doping testu koji je sproveden tokom priprema", navode tamošnji mediji.

Palomino je 2017. godine iz Ludogoreca stigao u Atalantu i njegov ugovor važi do juna 2023. godine, mada je veliko pitanje hoće li ostati u klubu ukoliko istraga potvrdi prvobitne rezultate. Palomino je odigrao 155 mečeva za klub u Seriji A, a ukupno 202 u svim takmičenjima, upisao je osam golova i pet asistencija.

"Nandrolon je zabranjena suspstanca i pojavljivala se na doping testovima u Seriji A tokom devedesetih godina i početkom 2000. godine. Na ovu supstancu pozitivni bili su i Pep Gvardiola i Edgar Davids", navode mediji na "čizmi".

Gvardiola je zbog pozitivnog testa na nandrolon bio suspendovan na četiiri mjeseca, da bi poslije žalbe dobio i sedmomjesečnu zatvorsku kaznu koja je bila uslovna. Čak i poslije svega toga je Pep nastavio da se žali i konačnu presudu dobio je u oktobru 2007. godine kada je proglašen nevinim jer je ustanovljeno da pojedini sportisti imaju određenu dozu te supstance u svom tijelu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC