• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovodi još pojačanja - nije kraj prelaznog roka na Marakani! Mrkela se oglasio: "Ovdje važi jedno pravilo"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mitar Mrkela poručio je da će crveno-bijeli dovesti još igrača do kraja prelaznog roka.

 Crvena-zvezda-dovodi-jos-pojacanja-najavljuje-Mrkela Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda započela je sezonu savršeno. U domaćem šampionatu ostvarene su četiri pobjede u četiri kola, dok je u kvalifikacijama za Ligu šampiona Pjunik deklasiran (5:0).

Igraju crveno-bijeli odlično, a sportski direktor Mitar Mrkela je najavio da će do kraja prelaznog roka stići još pojačanja. Nije direktno govorio o imenima.

"Bićemo još jači do kraja prelaznog roka. Znate da ne volim da pričam o tome dok se posao ne privede kraju", rekao je Mrkela za "Mozzartsport".

Spekuliše se o dolascima ofanzivnog igrača Egora Pruceva (19), kao i lijevog beka Iraklija Azarovija (20). Čekaju se potvrde. Za to vrijeme novajlije koje su tu blistaju - Osman Bukari, Kings Kangva, Stefan Mitrović...

"Ne volim da pričam o pojedincima, timski smo djelovali vrlo dobro. Čestitam stručnom štabu na čelu sa Dejanom Stankovićem na odlično obavljenom poslu. Drago mi je kada ekipa iznedri junaka kao što je bio Bukari. Odlična partija, vjerujem da će ih biti još."

Naglasio je da nema euforije i da sve u klubu ide postepeno. Uprkos dobrim igrama i činjenici da je ekipa na korak do grupne faze Lige šampiona. Poslije Pjunika će izvesno igrati sa Makabijem iz Haife.

"Važno je da napravimo iskorak, ali se ne zadovoljavamo postignutim, idemo dalje. Ne letimo. Uvijek može da se kaže da nismo imali adekvatnog rivala, odnosno da Pjunik nije naš nivo, ali znate svi koliko su ljetnje kvalifikacije nezgodne. Iznenađenja se dešavaju, klubovi sa velikim budžetima ispadaju. Nikada nije lako šampionu jedne zemlje dati pet golova. Navijači su zadovoljni i oni mogu da slave, mi ne smijemo. Od kada sam u Zvezdi i kao igrač i sada, važilo je pravilo da zaposleni u klubu, fudbaleri i funkcioneri smiju da slave samo jedno veče. Pridržavam se toga i danas", zaključio je Mrkela.

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC