• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se na Instagramu - dolazi u Crvenu zvezdu! Na "Marakani" godinama rješavaju ovaj problem, da li je on rješenje?!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mladi i talentovani Irakli Azarovi stigao je u Beograd, gdje će potpisati višegodišnji ugovor.

 Irakli Azarovi potpisuje za Crvenu zvezdu Izvor: Instagram/azarr.16/printscreen

Crvena zvezda riješila je jedno od gorućih pitanja u timu - stigao je bek! Iako su ovog ljeta navijači malo više priželjkivali pojačanje na desnom boku, srpski šampion je prvo angažovao lijevog beka. U Beograd stiže reprezentativac Gruzije i dosadašnji fudbaler Dinamo Batumija, Irakli Azarovi (20).

Momak kojeg odlikuje odlična tehnika i veliki broj "ponavljanja" u ofanzivnim akcijama tima već nekoliko dana se pominje kao novi igrač Zvezde, a bio je i na stadionu na prvom evropskom meču u novoj sezoni. Gledao je Azarovi kako Zvezda "melje" Pjunik, a nekoliko dana kasnije oprostio se od saigrača i navijača gruzijskog kluba porukom na Instagramu.

Možda će vas zanimati

"Želim da izrazim najdublju zahvalnost Dinamo Batumiju, proveli smo nezaboravne godine zajedno, imali smo i lijepih i loših vremena, ali mi smo jedna velika porodica i nikada se nismo povlačili. Posebno se zahvaljujem navijačima, neuporedivi ste i uvijek ćete biti u mom srcu. Želim vam veliki uspjeh, hvala vam mnogo svima", napisao je mladi defanzivac.

On će se u Beograd preseliti po unaprijed napravljenom dogovoru dva kluba. Crvena zvezda će Dinamu platiti 300.000 evra, dok će njegov dosadašnji tim zadržati i procente od naredne prodaje. Nadaju se u Gruziji da bi i to mogao da bude veliki novac za njihove prilike, jer Azarovi važi za jednog od najtalentovanijih igrača iz tog dijela svijeta.

Prethodnih mjeseci za njega su se interesovali pojedini klubovi iz Turske i Italije, ali je sada jasno da stiže u Beograd gdje će biti konkurencija Milanu Rodiću. Povremeni reprezentativac Srbije ima preko 200 nastupa u crveno-bijelom dresu i praktično već godinama igra bez prave zamjene.

Ovo je njegova objava:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC