• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On je jedini šutnuo Zlatana i izbjegao batine! Smijao mu se u lice, vikao da odje*e

Autor Haris Krhalić

Zlatan Ibrahimović važi za opasnog momka, ali samo je Erik Baji uspio da uradi ovako nešto i prođe nekažnjeno.

 Erik Baji šutnuo Ibrahimovića Izvor: Instagram/screenshot/ericbailly24

Zlatan Ibrahimović će za par mjeseci proslaviti 41. rođendan, ali legendarni fudbaler i dalje nema namjeru da ode u penziju. Sa Milanom je prošle sezone osvojio titulu, a dobar dio sezone bio je uz tim iako je trpio tešku povredu koljena.

O Zlatanovom imidžu opasnog momka svi već dobro znaju, momak koji vuče korjene iz Bosne i Hercegovine nikada nema problem da se sukobi sa rivalima, ali mnogi ne znaju da je samo jedan čovjek uspio da šutne Ibrahimovića i da "izvuče živu glavu"!

To je Erik Baji, još uvijek aktuelni igrač Mančester junajteda! Samo se ovaj momak iz Obale Slonovače usudio da šutne Ibrahimovića, svog nekadašnjeg saigrača iz Mančester junajteda.

Tako je 2017. godine, Baji objavio na svom Instagram profilu sjajan video snimak, na kojem prilazi Ibrahimoviću s leđa i šutira ga nogom u zadnjicu, na opšte zaprepašćenje svih prisutnih. Baji je odmah pobjegao, a Zlatan mu nije uzvratio.

I dok bi većina ljudi bila uplašena da tako nešto uradi, Baji je iskoristio činjenicu da su on i Zlatan dobri prijatelji. Tako je njihovo prepucavanje bilo nastavljeno i na internetu.

Kada je Zlatan doživio tešku povredu koljena u Mančester junajtedu, reprezentativac Švedske je objavljivao video snimke tokom svog oporavka. Pokazivao je da je povreda prošlost i da se "lavovi ne oporavljaju isto kao ljudi". A Baji je imao spreman odgovor.

"Nadam se da si uskoro spreman da se vratiš. Čekaću te", napisao je Baji uz objavu snimka na kom šutira Zlatana. Slično je bilo i kada je Ibrahimović potom napustio Junajted i preselio se u LA Galaksi.

"Odje*i", napisao mu je Baji na Instagramu. Na osnovu tog novog "peckanja" je nastao i video klip kada se Ibrahimović vratio u Mančester da posjeti bivše saigrače.

"Kako to misliš odje*i?", pitao je Zlatan Bajia, držeći pesnicu ispred njegove glave, u šaljivom tonu mu preteći. Ipak, koliko je nama poznato, Baji je ostao jedini koji je prošao nekažnjeno. Zanimljivo, ranije ove godine je baš Milan bio zainteresovan da dovede reprezentativca Obale Slonovače u svoje redove. Bio bi to zanimljiv ponovni susret Bajia i Ibrahimovića...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC