• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspad sistema u Barsi - sad tuže svoje igrače!? Natjerali ih da smanje plate, a sad ih zbog toga optužuju za prevaru

Autor Haris Krhalić

Poslovanje Barselone iz dana u dan postaje sve nevjerovatnije.

 Barselona će tužiti svoje igrače Izvor: Profimedia

Totalni haos u Barseloni! Klub koji je na ivici bankrota najviše je potrošio za renoviranje tima od svih ekipa u Evropi, a sada su u problemu jer zbog finansijskih problema ne mogu da registruju svoja pojačanja. 

Da bi smanjili rashode i smanjili plate svojim igračima sada u klubu rade nešto potpuno nezamislivo - tuže sudu svoje fudbalere! Prema navodima strahih medija čak četiri svoja sadašnja i bivša fudbalera će izvesti pred sud katalonski klub. 

Katalonski "Sport" javlja da će Barselona tužiti Frenkija De Jonga, Đerara Pikea, Klemena Lenglea i Marka Andrea ter Štegena koji su potpisali nove ugovore 2020. godine. Tada su pristali na ozbiljno smanjenje plata, ali sa tim da im se to nadoknadi u posljednjoj godini saradnje. 

Sedam dana nakon ta četiri potpisa Đozep Marija Bartomeu je podnio ostavku, otišla je kompletna uprava kluba, a sa dolaskom nove uprave planovi su promijenjeni. Otkriveno je da ugovori ove četvorice igrača koštaju klub 311.000.000 evra! 

Sadašnja uprava sada tjera igrače da dodatno smanje svoja primanja, a ako se to ne desi spremni su da svoje zvezde tuže! Na sve to Klemen Lengle trenutno nije u klubu već je u Totenhemu gdje je otišao na pozajmicu.

A na sve to dolazi sezona u kojoj klub dok dodatno ne smanji troškove ne može da registruje ni pojačanja (Levandovski, Kristensen, Kunde, Kesi, Rafinja) ni igrače sa kojima je produžen ugovor (Roberto, Dembele). 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC