• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi snimak skandala - ovako je Tomović odgurnuo fotografa: Saigrači jedva drže bivšeg igrača Zvezde! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde odgurnuo je fotografa u Humskoj, što je bio jedan od najvećih skandala na meču.

 Nenad Tomović i sukob sa fotografom iz drugog ugla Izvor: MN PRESS

Partizan je završio takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a meč protiv AEK-a iz Larnake obilježili su incidenti u Humskoj. Navijači Partizana skandirali su protiv uprave svog kluba, zatim postrojavali igrače, a atmosferu dodatno je začinio sukob Nenada Tomovića i jednog fotoreportera sa atletske staze.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Crvene zvezde nasrnuo je na fotografa, a kasnije i objasnio zašto je to uradio! Na internetu je ovaj incident jedan od glavnih utisaka sa meča, pa se već pojavilo nekoliko snimaka "tuče".

Možda će vas zanimati

Na jednom od njih vidi se kako Nenad Tomović traži čovjeka za kojeg tvrdi da ga je provocirao tokom meča. Video pokazuje nervoznog Tomovića na terenu Partizana, a iskusni defanzivac zatim se zalijeće na drugi kraj i pored aut linije pronalazi fotografa. Kako sam priznaje, nakon što je stigao do njega odgurnuo ga je!

Ovakva reakcija Nenada tomovića izazvana je psovkama, tvrdi fudbaler kiparskog tima. On je nakon susreta izjavio da mu je fotoreporter psovao majku, ali i djecu, na šta je posebno osjetljiv. Sama atmosfera na meču ga nije porometila jer je kroz karijeru igrao i derbi protiv Partizana, ali uvrede za djecu bile su kap koja je prelila čašu.

"Znaš li šta mi je pričao? 'Ciganska pi*ko, tvoja djeca su Cigani, je*em ti mamu.' Najviše me je pogodilo to što mi je djecu psovao. Ja sam mu odmah rekao 'Čekaj kraj, ubiću te'. Sreća njegova što sam ga samo dogurnuo. Da nije bila fudbalska utakmica, drugačije bi se sve završilo jer mi je psovao djecu. Ne jednom nego sto puta", ispričao je Tomović za "Informer".

Pogledajte kako je to izgledalo:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC