• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Lalatović zna šta je spas za Partizan! Poslao poruku crno-bijelima: Da sam ja uprava, jednu stvar bih prvo uradio!

Autor Dragan Šutvić

Trener Borca iz Banjaluke Nenad Lalatović komentarisao situaciju u Partizanu i poručio crno-bijelima šta bi trebalo da urade.

 nenad lalatović o partizanu  Izvor: Youtube/RTRS vijesti/MN press

Kriza u Partizanu nedjeljama je u centru pažnje ljubitelja fudbala, a trener Borca iz Banjaluke i veliki rival crno-bijelih Nenad Lalatović otvoreno je poručio kako bi on spasavao klub iz Humske.

Srpski trener je u izjavi za Radio-televiziju Republike Srpske otkrio da bi se na mjestu uprave Partizana zadužio, investirao taj novac u tim i svjesno rizikovao u sezoni u kojoj srpski fudbal šalje dva tima u Ligu šampiona - prvaka direktno, a viceprvaka u kvalifikacije.

"Da sam ja uprava Partizana, izašao bih i javno bih rekao da hoću da pravim pozajmicu od pet, sedam miliona evra. I sedam miliona bih uložio u igrače, zadužio bih se ako treba. Neka mi propadne investicija, ali bih znao da ulažem u to da bih učestvovao u Ligi šampiona, jer Liga šampiona mi donosi 30 miliona evra. Neshvatljivo mi je da se Partizan najslabije pojačao, a da ima takvu sezonu ispred sebe, koja donosi ogroman profit", rekao je Lalatović.

"Da bi se ostvario taj profit, mora da se uloži debelo. Kad uložiš debelo, dovedeš prava pojačanja koja zaslužuju da igraju u Partizanu i koja mogu da donesu nešto Partizanu. I tih sedam miliona uložiš, a ako uđeš u Ligu šampiona zaradio si 23 miliona i tih sedam miliona si vratio. Mora se rizikuje da bi se uspjelo. Crvena zvezda plaća debelo. Doveli su Pešića, ko zna koliki ugovor ima, doveli su Kangvu... Zamislite kakvi su to igrači, sa kakvim ugovorima. To mora da radi Partizan."

Poznato je veliko rivalstvo Nenada Lalatovića i Partizana, kao i to da je uvijek dočekivan uvredama u Humskoj. Trener Borca i bivši kapiten i šef struke Crvene zvezde kaže da nema problem sa tim, već da uživa u takvim okolnostima.

"Ja moram da kažem da stvarno nemam sukob, uživam u tim utakmicama, vjerujte mi. Pred te utakmice znam da me čeka haos tamo, idem i baš me briga, neka vrijeđaju, to mi daje dodatni motiv. I onda sam još srećniji kad ih pobijedim".

Crno-bijeli su veoma loše počeli sezonu, sredinom avgusta već zaostaju sedam bodova za Crvenom zvezdom u sezoni sa najvećim ulogom do sada, a u Evropi su poraženi u dvomeču protiv AEK-a sa Kipra, pa ih od četvrtka očekuju utakmice protiv Hamruna sa Malte. Spas crno-bijelih od ove subote je u rukama novog trenera Gordana Petrića, koji se prvi put obratio javnosti sa novog mjesta iz Sportskog centra Partizan - Teleoptik.

Nenad Lalatović
Izvor: Youtube/RTRS vijesti

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ZAŠTO SLIČNO NE NAPRAVI U BORCU?

Pa zašto od uprave Borca BL ne traži da pozajme lovu i dovedu mu (u Borac) 5 slobodnih stranaca na nivou "večitih", uzme titulu u BiH, digne vrijednost timu i pokuša izboriti barem Ligu Konferencija? Onda prodaju recimo 2-3 igrača, vrate dugove i dovedu nove slobodne igrače. Onda kad bude i više publike na stadionu, dođu još neki sponzori, prihodi od UEFA, onda se uloži u fudbalsku školu, a u prvi tim dovede nekoliko ozbiljnih igrača koji su rođeni u BL i okolini. Kako se toga nije sjetio?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC