• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović nakon šokantne pobjede: Ja sam u "goloj vodi", zamislite kako je igračima

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Borca burno je proslavio osvajanje tri boda protiv Igmana, ali naglasio da su igrači oba tima i danas igrali u nehumanim uslovima.

 Nenad Lalatović o teškom vremenu za igru na meču Borac - Igman 1:0 Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Golom Benjamina Tatara u sudijskoj nadoknadi vremena, Borac je teškom mukom slomio otpor "žilavog" Igmana, te protiv kluba iz Konjica stigao do drugog prvenstvenog trijumfa (1:0).

Nije bilo lako "crveno-plavima" da probiju defanzivni blok gostiju, ali na kraju su se napadi ipak isplatili. Trener Banjalučana Nenad Lalatović u finišu je uveo i drugog napadača, bilo je prilika pred golom Igmana, ali na gol se čekalo više od 90 minuta.

Ipak, ono što je najvažnije za fudbalere Borca su nova tri boda.

Možda će vas zanimati

"Čestitao bih igračima oba tima, uopšte nije bilo lako danas igrati po ovom vremenu. Sparno je i teško, ja sam u 'goloj vodi', zamislite kako je bilo igračima. I ono što mogu da pruže, to ne mogu da pokažu. Ali mislim da smo danas bili bolji svih 90 minuta, napadali sve vrijeme, imali mnoštvo šansi koje nažalost opet nismo iskoristili. Ali, Bog nas je pogledao na kraju, postigli smo pogodak i zasluženo pobijedili", porućio je trener Borca Nenad Lalatović u izjavi za TV Arena Sport po završetku meča u Novom Gradu.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Trener Igmana Adnan Elezović mogao je biti zadovoljan izdanjem svojih igrača sve do sudijske nadoknade, kada su Konjičani dozvolili rivalu da dođe do minimalnog trijumfa.

"To je fudbal. Došli smo ovdje da se držimo svog plana, pravili smo dobar defanzivni blok, dok smo u napadu bili brzopleti iako smo imali nekoliko izglednih situacija. Žurili smo, tako da nismo uspjeli da uradimo nešto više. Na kraju nas je jedna nesmotrenost koštala primljenog gola. Trebalo je da zadržimo loptu, a mi smo je dali protivniku. Čestitam Borcu na pobjedi, a mi se okrećemo narednim mečevima", poručio je Elezović.

Poslije Posušja (2:0), Borac je zabilježio i drugi trijumf u m:tel Premijer ligi BiH, tako da u dobrom raspoloženu dočekuje naredni vikend i gostovanje Slobodi.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC