• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 crvena zvezda pobijedila voždovac 4 0
 crvena zvezda pobijedila voždovac 4 0

Četiri gola i Ivanićeva Zvezda za Ligu šampiona: Crveno-bijeli bljesnuli za 8 minuta, Mirko je pokazao klasu!

Crvena zvezda savladala je Voždovac ubjedljivo sa 4:0 i tako poslala poruku pred Ligu šampiona!

 crvena zvezda pobijedila voždovac 4 0 Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je krenula u ovaj meč silovito i na kraju se ispostavilo da je za osam minuta sve riješila u duelu sa Voždovcem.

Prvo je Aleksandar Pešić pogodio poslije samo 150 sekundi igre, a onda je u osmom minutu Bukari bio precizan za 2:0 i tu je već Crvena zvezda završila svoj posao.

CRVENA ZVEZDA - VOŽDOVAC 4:0 (2:0)
/Pešić 2, Bukari 8, Ben 83, Ivanić 87/

Do kraja meča crveno-bijeli su imali inicijativu, ali nije bilo takvog intenziteta kao na startu meča. Promašili su nekoliko prilika crveno-bijeli, a onda je u finišu opet krenulo da "curi" u odbrani rivala. Prvo je El Fardu Ben koji je ušao sa klupe pogodio u 83. minutu, a nekoliko minuta kasnije upisao se u strijelce i Mirko Ivanić. 

Ovaj gol je bio kruna sjajne partije veziste crveno-bijelih koji je dirigovao timom i bio apsolutno najbolji akter meča pošto je osim gola imao i dvije asistencije.

Crvena zvezda je sada prva na tabeli Superlige Srbije sa maksimalnih 15 osvojenih bodova iz pet odigranih mečeva, a iza nje su Vojvodina sa 12 i Čukarički sa 11 bodova, ali oba tima imaju po jedan odigran meč više.

Naredni meč crveno-bijeli igraju u srijedu od 21 čas kada gostuju Makabiju u Haifi u prvom meču plejofa kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona.

Upravo je na ovom meču Dejan Stanković iskoristio priliku da odmori neke igrače, pa je tako meč propustio Milan Pavkov, a svih 90 minuta nisu odigrali Aleksandar Dragović, Osman Bukari, Aleksandar Pešić, KIngs Kangva i Aleksandar Katai. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

22:48

Oglasio se i Dejan Stanković posle meča!

"Kad se igra u ritmu sreda-nedelja, onda se vidi svežina protivnika koji je imao šest dana za pripremu. Igrali smo čversto, sa par grešaka, važno je da možemo da smo kompaktni, da možemo da istrpimo i kada ne ide pas i kada smo umorni. Pobeda je uvek lepa, nebitno je kako ona dođe, kroz lepo, teško, duel, drugu loptu... Nebitno, bitno je samo da nastavimo sa ovakvim utakmicama. Imamo puno poverenje u svoje kvalitete, navijače, na dobrom smo putu", rekao je trener Crvene zvezde.

Izvor: MN PRESS

22:39

KRAJ! ZVEZDA U STILU ČEKA LIGU ŠAMPIONA!

Pobeda Crvene zvezde 4:0!

22:37

87. minut: GOOOOL! 4:0 za Crvenu zvezdu!

Drugi gol Mirka Ivanića ove sezone!

Gelor Kanga dobio je loptu, prošao jednog rivala i poslao odličan pas ka Mirku Ivaniću. Bacio se vezista crveno-belih, uspeo da šutne loptu i postigne gol! Defintiivno je on igrač utakmice!

22:32

83. minut: GOOL! 3:0 ZA CRVENU ZVEZDU!

El Fardu Ben je strelac! 

Pogrešili su vezisti Voždovca, izgubili loptu, a Slavoljub Srnić je uzeo tu loptu i dodao je do Ivanića koji je poslao loptu do iskusnog Bena! 

Napadač je dao gol, a odmah se njegovo ime čulo sa tribina! 

22:26

76. minut: Odmor za nosioce!

Ulaze Seku Sanogo i El Fardu Ben, a napolje idu Aleksnadar Katai i King Kangva. Sada će Ben biti najistureniji. A onda je u narednom napadu Mirko Ivanić imao opasan udarac ka golu, ali je izblokiran i lopta je otiššla u korner. 

Izvor: MN PRESS

22:18

67. minut: Katai! Ali brani Krunić!

Katai je prošao po levoj strani, ubacio se u šesnaesterac rivala, ali je golman gostiju Krunić odbranio taj udarac! U nastavku akcije Mitrović je izborio korner za svoj tim. 

Ipak centaršut na prvu stativu nije bio precizan. 

22:13

64. minut: Menja i Stanković!

Stefan Mitrović i Slavoljub Srnić ulaze na teren, a van terena su Aleksandar Pešić i Osman Bukari. Sada je veliko pitanje ko će biti špic, verovatno Katai ili Mitrović kao "lažna devetka". 

22:10

60. minut: Dva bivša crveno-bela ulaze!

Borisav Burmaz i Edin Ajdinović, dva igrača ponikla u omladinskoj školi Crvene zvezde ulaze na teren u pokušaju da promene nešto na ovom meču. 

22:03

52. minut: Crveni? Ipak ne!

Neoprezno je startovao Nemanja Milunović! U prodoru je bio Miloš Pantović, a stameni defanzivac Crvene zvezde ga je nagazio! Ipak, na kraju je posle provere i gledanja snimka sudija odlučio da to nije start za crveni karton i Milunović je dobio samo žuti. 

22:00

50. minut: Pešić zabrinuo navijače!

Pao je napadač Crvene zvezde posle jednog duela, uhvatio se za nogu, ali se brzo pridigao. 

Izvor: MN PRESS

21:56

46. minut: Počinje drugo poluvreme!

Počinje drugo poluvreme i to izmenom. Mladi Nikola Stanković posle solidnih 45 minuta ide na klupu, a menja ga Aleksandarf Dragović. On će se preseliti u srce odbrane, a Strahinja Eraković će najverovatnije igrati kao desni bek. 

21:37

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Vodi Zvezda 2:0

Posle prvh 45 mintua Crvena zvezda vodi sa 2:0, a ključ je bio početak meča kada su crveno-beli sa dva ekspresna gola uspela da se odlepi i stekne sigurnost pred nastavak meča. 

Izvor: MN PRESS

21:34

44. minut: Šta je promašio Katai!

Pogrešili su igrači Voždovca, lopta je došla do Bukarija koji je povukao napred i onda video slobodnog Aleksandra Kataija na drugoj stativi, a onda je "desetka" Zvezde promašila prazan gol!

21:32

42. minut: Novi pokušaj "zmajeva"

Sada je pokušao Pantović, takođe udarcem izvan šesnaesterca, ali videlo se odmah da ova lopta ne ide u okvir gola Milana Borjana!

21:22

33. minut: Preti Voždovac!

Prva šansa za goste posle nešto više od pola sata igre. Natrčao je na loptu Stefan Purtić i to je odlično izgledalo, ali je lopta otišla preko gola. 

21:16

26. minut: Ivanić!

Otvorio se prostor Ivaniću, to je vezista crveno-belih primetio, ali je njegov šut otišao malo iznad prečke!

21:11

21. minut: Šansa za 3:0

Ponovo prtiiska Crvena zvezda, sada je posle centaršuta preletela lopta Stefana Hajdina, ali je Bukari loše šutnuo. U narednom napadu Hajdin je centirao, malo je nesigurnosti bilo kod Borjana, ali bez opasnosti po gol Crvene zvezde. 

Izvor: MN PRESS

21:08

18. minut: Sada malo zatišje

Nakon burnog starta meča u kome je Crvena zvezda dala dva ekspresna gola igra se malo smirila i nema prilika već neko vreme. Uspoe je Voždovac da prebaci loptu sa svoje polovine, ali ne više od toga. 

Izvor: MN PRESS

20:57

8. minut: GOOL! 2:0 za Crvenu zvezdu!

Bukari pogađa! Posle osam minuta igre vode crveno-beli sa 2:0!

Katai je dodao loptu do Ivanića, on se sjajno oslobodio rivala, poslao loptu ka reprezentativcu Gane i sve pripremio. Na vezisti Crvene zvezde je bilo samo da pošalje loptu u mrežu!

20:52

2. minut: GOOOL! 1:0 za Crvenu zvezdu!

Brzo se igra na početku, Mirko ivanić je prošao po strani, centrirao i našao Aleksandra Pešiča! Povela je Crvena zvezda posle samo 150 sekundi! 

Sjajno se kretao Pešić, izbegao ofsajd zamku i pocepao mrežu na samom startu!

Pogledajte

00:23
Gol Aleksandar Pešić
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

20:49

Počast za Kangu, minut ćutanja za Dojčinovskog!

Na startu meča održana je mala ceremonija u kojoj je Gelor Kanga dobio dres sa brojem 150 zbog 150 nastupa za crveno-bele do sada u karijeri. 

Zatim je usledio minut ćutanja u znak sećanja na Kirila Dojčinovskog, legedarnog fudbalera Crvene zvezde koji je nedavno preminuo. 

20:25

Evo i sastava Voždovca

VOŽDOVAC (4-2-3-1): Krunić - Mijailović, Damjanović, Milović, Hajdin - Purtić, Đurišić - Pantović, Ivezić, Ćirković - Teodorović

Klupa: Bjelica, Katić, Ajdinović, Burmaz, Marković, Novaković, Sentoku, Trifunović, Vujanović, Živković, Đorđević

20:05

SASTAV CRVENE ZVEZDE!

Napad predvodi Aleksandar Pešić, desnog beka će od starta igrati Nikola Stanković, a levo će biti Rodić. Nema Aleksandra Dragovića, a novo pojačanje Irakli Azarov je na klupi.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Rodić, Eraković, Milunović, Stanković - Kanga, Kangva - Ivanić, Katai, Bukari - Pešić

Klupa: Azarov, Dragović, Ben, Gobeljić, Leković, Mitrović, Motika, Nikolić, Sanogo, Srnić, Vasiljević

19:48

Voždovac smenio trenera!

Iako je u prvih pet kola sasvim solidno prošao kada su u pitanju rezultati, Nebojša Jandrić je smenjen sa mesta trenera Voždovca. 

Ekipu će protiv Crvene zvezde voditi njegov pomoćnik Mihajlo Trajković.

Izvor: MN PRESS

19:41

Uskoro počinje meč!

Za sat vremena Crvena zvezda će ugostiti Voždovac nakon duže pauze u Superligi. Crveno-beli sa "Marakane" su odložili meč sa Vojvodinom u prošlom kolu, tako da su poslednji duel u Superligi igrali pre dve nedelje. 

Sa druge strane Voždovac je u pet kola uzeo osam bodova i uspeli su da upišu pobedu od 1:0 protiv Radničkog iz Kragujevca u prethodnom kolu. 

UKRATKO

  • Pešić dao gol za 150 sekundi
  • Bukari odmah dao drugi gol!
  • Mirko Ivanić pokazao KLASU!
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije