• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos na derbiju kakav se ne pamti - Konte i Tuhel htjeli da se tuku! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

NevJerovatna scena na derbiju Premijer lige Čelsi - Totenhem! Antonio Konte i Tomas Tuhel bili na sekund od ozbiljne tuče.

 tuhel i konte se umalo potukli  Izvor: Arena Sport/Screenshot

Kakva ludnica u londonskom derbiju! Utakmice Čelsija i Totenhema tradicionalno znaju da budu "vruće", pamte se još uvijekek neki davnašnji okršaji kada su treneri dva tima bili Žoze Murinjo i Antonio Konte, ali i u drugom kolu nove sezone Premijer lige imali smo prilike svašta da vidimo.

Ne samo prelijep pogodak Kalidua Kulibalija kojim je Čelsi poveo 1:0 protiv Totenhema, već i pravi sukob trenera Kontea i Tomasa Tuhela poslije pogotka "pijevaca", u meču koji je na kraju završen rezultatom 2:2 poslije velike drame!

Možda će vas zanimati

Uzavrele scene viđene su na "Stamford bridžu" sredinom drugog dijela igre kada je Totenhem uspio da živne i stigne do izjednačenja. Strijelac je bio Pjer Emil Hojbjerg, ali najviše pažnje privukla su dešavanja pored terena.

Tamo je Antonio Konte u svom stilu žustro proslavljao pogodak njegovog veziste, a u blizini mu se našao i Tomas Tuhel. Menadžer Čelsija bio je nezadovoljan i bijesan zbog reakcije Kontea i u deliću sekunde je došlo do sukoba.

Članovi stručnih štabova dva tima su skočila, brzo je sve bilo prekinuto, ali je bilo očigledno da je samo šibica dovoljna da sve "zapali". Pogledajte kako je to izgledalo:

Pogledajte

00:17
Sukob Tuhel i Konte 2
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Pogledajte

00:12
Sukob Tuhel i Konte 1
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Inače, Čelsi je samo devet minuta kasnije, u 77. minutu, uspio da stigne do novog vođstva, pošto je Ris Džejms na asistenciju Rahima Sterlinga stigao do 2:1. Tada je i Tuhel prkosno protrčao pored klupe na kojoj sjedi Antonio Konte, proslavljajući pogodak svojih pulena.

Ali tu nije bio kraj nevjerovatnom derbiju, pošto je Totenhem u 96. minutu uspio da stigne do izjednačenja na 2:2! Imali su korner sa desne strane, a tamo je Hari Kejn uspio da bude na pravom mestu i iskoristi centaršut Ivana Perišića!

A onda je doslovno sekund dijelio do tuče Tuhela i Kontea!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu! 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC