• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhvatio ga za ruku i ne pušta, pa pokazivao mišiće! Bukti rat trenera, stigla prozivka na Instagramu

Autor Dragan Šutvić

Svašta smo očekivali od meča Čelsija i Totenhema (2:2), ali da će se treneri skoro potući - nismo.

 rat kontea i tuhela  Izvor: YouTube/Arena Sport/Screenshot/Twitter/SkySports/Screenshot

Čelsi i Totenhem odigrali su u nedjelju vrlo uzbudljiv meč Premijer lige u kome smo vidjeli sve - četiri gola, izjednačenje u nadoknadi vremena, sporne sudijske odluke, ali i obračun trenera Antonija Kontea i Tomasa Tuhela.

Sve je počelo burnom proslavom Kontea nakon izjednačenja na "Stamford bridžu", nakon očiglednog faula, zbog čega je žestoko pobjesnio Tuhel i tu su već počeli da se unose jedan drugom u lice. Da se nisu smirili, najbolje pokazuje i scena nakon posljednjeg sudijskog zvižduka kada tokom rukovanja Tuhel nije htio da pusti ruku Konteu insistirajući da ga pogleda u oči nakon "krađe", zbog čega je i Italijan burno reagovao i sudija nije imao kud nego da ih isključi.

Nakon susreta, Tuhel je smirivao tenzije i govorio da je to sve normalno zbog adrenalina, ali je istovremeno uživao u svemu da je čak u jednom trenutku konferencije za medije pokazivao mišiće.

Bila je to poruka da mršavi Nijemac ne da na sebe, pa čak ni kada je sa druge strane "pitbul" poput Kontea koji je bio poznat po agresivnosti još i u igračkim danima. Trener Spursa je pokušao takođe da ne pridaje veći značaj svađi sa Tuhelom, sve dok nije vidio njegov potez na konferenciji za medije, pa se naknadno oglasio na Instagramu.

"Imaš sreće što te nisam vidio... Bilo bi potpuno zasluženo da sam te oborio!", napisao je Konte misleći na slavlje Tuhela kod drugog gola Čelsija preko Džejmsa, što je bio odgovor na Italijanovu euforiju kod 1:1.

Vidjećemo da li će bivši i sadašnji trener Čelsija zakopati "ratne sjekire", ali bez ikakve sumnje svi jedva čekaju revanš ovih klubova na proljeće, kada će biti posebno zanimljivo vidjeti da li će se rukovati i pogledati u oči. Ne bi to bio prvi primjer trenera koji su zaratili između sebe, sjetite se samo Murinja i Vengera.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu! 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC