• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković Izraelcima najavio pakao - "Neće se čuti ni sudija": Trener Zvezde bez komentara o Bibarsu Nathu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fudbaleri Crvene zvezde imaju dvomeč protiv šampiona Izraela kao posljednju prepreku do grupne faze Lige šampiona.

 Dejan Stanković najava Makabi Haifa - Crvena zvezda Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Crvena zvezda stigla je u Izrael gdje je očekuje prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona, a Dejan Stanković održao je konferenciju o meču protiv makabija iz Haife. Trener crveno-bijelih govorio je o očekivanjima od predstojećeg meča, ali i revanša koji se šest dana kasnije igra u Beogradu.

Stanković je analizirao sve detalje u igri Makabija iz Haife, ali nije želio da preuzme ulogu favorita - barem do revanša u Beogradu! Takođe, na konferenciji pred meč Stanković nije želio da priča o Bibarsu Nathu, čiju su izjavu da Zvezda može da izgubi od Makabija citirali novinari u Haifi.

Izraelske novinare zanimalo je koliko se Crvena zvezda pripremila za ovj dvomeč i šta trener Dejan Stanković očekuje od posljednje borbe za Ligu šampiona ovog leta.

"Vidjeli smo mečeve Makabija, vidjeli su i oni naše mečeve. Imali smo vremena da se studiramo jer su ovo lijepi i veliki mečevi za oba tima. Utakmice će imati ogroman značaj, oni sa mnogo samopouzdanja dočekuju okršaje jer su izbacili Olimpijakos. Mi smo krenuli od trećeg kola što je zasluga kluba iz prethodnih sezona, kada je Crvena zvezda bila standardni učesnik evropskih takmičenja. Spremno smo došli u Izrael, iako je ovde samo poluvrijeme. Moje viđenje ovog dvomeča je da će hrabrija i opreznija ekipa proći dalje", počeo je Stanković.

Crvena zvezda doputovala je u Izrael samo dan pred meč, a novinare je zanimalo zašto je to tako. Oni su pomislili da bi crveno-bijelima više prijalo da su odradili pravi trening na stadionu Makabija, što je Stanković demantovao.

"Teren je uvijek isti, ne može da se promijeni. Da imamo trening pred 35.000 ljudi, pa da dođemo ranije da se priviknemo. Da li ćemo na praznom stadionu trenirati u Beogradu ili ovdje... Bolje mi je da imam jedan dan više za pripremu. Da smo doputovali ranije, imali bismo vremena samo za lagan trening, malo zagrijavanja, ševe i igru na dva gola", rekao je trener Zvezde uz osmijeh.

Srpski šampion do detalja je analizirao sve karakteristike Makabijeve igre, a u prethodnom periodu Stanković je pokušavao da im nađe mane!

"Znamo svakog igrača Makabija iz Haife, posebno njih 13 koji su standardni i imaju veću minutažu. Sve smo ih skautirali, znamo im dobre strane i pokušaćemo da im nađemo loše strane. Ne dobija ovakve mečeve jedan igrač, dobija ih tim. Potrebni su svi, i oni koji su na klupi i oni koji su nam ostali u Beogradu. Ovdje prolazi ekipa, ali znamo i pojedince. Znam kvalitet Makabija, ne može se slučajno doći u plej-of za Ligu šampiona."

Zvezdin trener odbio je ulogu favorita pred dvomeč protiv Makabija iz Haife, iako njegov tim ulazi u ovaj dvomeč sa mnogo većim koeficijentom. Umesto toga, Dejan Stanković je pomenuo da će odlučiti hrabrost i koncentracija, ali i revanš u Beogradu!

"Ne vidim izrazitog favorita ovdje, ovo su dvije kvalitetne ekipe. Ko bude koncentrisaniji i hrabriji, proći će. Mala je prednost što igramo revanš pred našim navijačima, sa 55.000 ljudi na stadionu neće se čuti ni zvižduk sudije. Toliko će glasno biti", rekao je Dejan Stanković i na neki način već najavio okršaj u Beogradu narednog utorka.

Upitan da prokomentariše izjavu Bibarsa Natha kako Zvezda može da izgubi u Izraelu i da Makabi može da bude favorit, Dejan Stanković kratko je odgovorio da nema komentar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC