• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić je već rešetao Makabi - "Sve najbolje, ali da zadržim učinak"!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Napadač Zvezde najavio je okršaj protiv Makabija iz Haife, svog poznanika iz Izraela.

 Aleksandar Pešić pred Makabi Haifa - Crvena zvezda Izvor: YouTube/Crvena zvezda/printscreen

Konferenciji za mediji Crvene zvezde pred okršaj sa Makabijem iz Haife prisustvovao je trener srpskog šampiona Dejan Stanković, ali i čovjek koji će na meču u Izraelu predvoditi napad crveno-bijelih. Aleksnadar Pešić dobro poznaje rivala protiv kojeg će sutra istrčati na teren, pošto je protiv ekipe iz Haife odigrao tri meča i postigao dva gola.

Nastavku tog niza nada se i na evropskim mečevima protiv izraelskog šampiona, što je otkrio i medijima koji su željeli da od njega čuju koliko je upoznat sa kvalitetima narednog rivala, tima protiv kojeg je igrao kao član Makabija iz Tel Aviva.

Tada je imao uspjeha pošto je narednom evropskom rivalu Zvezde postigao dva gola na tri meča, a ukoliko bi se ta serija nastavila, srpski šampion bio bi blizu grupne faze Lige šampiona. Ipak, Pešić sada ne misli o svojim golovima već o igri svog tima i dobrom rezultatu.

"Imao sam čast da igram derbije u Izraelu, postigao sam dva gola iz tri meča protiv Makabija. Volio bih da sutra napravimo dobar rezultat i trenutno mi nije u mislima da li ću strijelac biti ja. Makabi je sada bolja ekipa nego kada sam igrao ovde, ali sam više fokusiran na našu igru i ono što trener Stanković traži od mene. Njima želim sve najbolje, ali da ja zadržim učinak kakav sam imao ranije. Dosta igrača Makabija igralo je za njih kada sam ja bio ovdje. Po mom mišljenju i sjećanju od tada, Haziz je najbolji igrač Makabija", rekao je Aleksandar Pešić.

Podsjećamo, Pešić je u tekućoj sezoni odigrao četiri meča za Crvenu zvezdu, uz jedan gol i jednu asistenciju. Na terenu je proveo 213 minuta, a Zvezda je na svim mečevima upisala ubjedljive pobjede. Sutra će sigurno biti starter jer Milan Pavkov nije otputovao sa ekipom, a Ohi Omoižuanfo je tek treći izbor Dejana Stankovića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC