• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Makabija zagrmio pred Zvezdino gostovanje: "Svima je dozvoljeno, a nama ne!"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Šef stručnog štaba Makabija iz Haife bijesan je zbog odluke koja se direktno tiče njegovog tima.

 Trener Makabija pred Zvezdu - Drugi pomjeraju mečeve nama ne daju Izvor: Youtube/.Maccabi Haifa F.C/printscreen

Crvena zvezda želi u Ligu šampiona i neće kalkulisati u plej-ofu, a posljednja provjera na tom putu je Makabi iz Haife. U evropsku elitu želi i ekipa koju veoma uspješno predvodi Bakar Baher, čovjek kojeg u Izraelu smatraju fudbalskim revolucionarom. Njegov tim će morati da se oporavi od poraza na Kipru u revanšu protiv Apolona, a vremena za to nije bilo mnogo.

Srpski šampion u Izrael stiže kao kaznena ekspedicija, sa ubjedljivim pobjedama na svim mečevima u novoj sezoni, što bi moglo da zabrine ljude u Haifi. Ipak, trener Baher ne brine zbog toga, ali ni zbog poraza svog tima na Kipru.

Taj meč i ovako nije uticao na konačan ishod dvomeča, pošto je Makabi pobjedom u prvom meču (4:0) obavio veći dio posla protiv Apolona. Šanse za pobjedu imali su i u gostima, ali je tada presudilo nešto drugo...

"Smatram da smo strogi prema igri koju smo prikazali na Kipru. Ukoliko posmatrate čiste prilike trebalo je da rezultat bude 5:2 za nas. Istina je da je bilo i manje dobrih stvari, ali ovo je vrlo dobar tim i došli smo do ove faze svojim zaslugama. Nalazimo se u odličnoj poziciji, u dobroj smo formi i želimo da napravimo još jedan korak naprijed. Želimo da igramo svoju igru, međutim rival je jak. Protiv Olimpijakosa smo krenuli u napad i ranio postigli gol. Imamo iskusne igrače koji znaju kako da se nose sa teškim situacijama poput one u Limasolu. Stvari mogu da krenu u oba smjera, ali je važno na pravi način reagovati na rasplet. Vjerujem da će igrači uspjeti u tome", rekao je Bakar Baher.

Problem za izraelskog stručnjaka pred dvomeč sa Crvenom zvezdom nastao je i zbog domaćeg prvenstva. Šampionat Izraela u kojem Makabi brani titulu treba da počne između utakmica u Haifi i Beogradu, a njegovoj ekipi nije dozvoljeno da pomjeri ligašku utakmicu zbog kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Ne sviđa mi se što moram da se bavim ovom temom uoči utakmice, ali svima su prvenstveni dueli odlagani zbog izazova u Evropi. Neće međutim biti izgovora. Šteta što je ovako, ali ćemo dati sve od sebe i sutra i u subotu", ispričao je Baher.

Podsjećamo, na konferenciji za medije srpskog tima pojavili su se Dejan Stanković i Aleksandar Pešić. Trener Zvezde nije želeo da komentariše izjavu Bibarsa Natha i najavio je pakleni revanš, dok je napadač crveno-bijelih govorio o golovima koje je već postizao Makabiju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC