• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić "pecnuo" navijače Haife - drugi Makabi je bolji!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Aleksandar Pešić je spreman za večerašnji meč Crvene zvezde i Makabija Haife.

 Aleksandar Pešić Makabi Tel Aviv je bolji od Makabi Haife Izvor: Twitter/Sport5/Screenshot

Srpski napadač Aleksandar Pešić jedini je od igrača Crvene zvezde koji je u dosadašnjem dijelu karijere igrao u Izraelu. To će biti sigurno od velike pomoći treneru Dejanu Stankoviću uoči utakmice sa Makabijem iz Haife (sreda, 21.00), posebno ako se uzme u obzir kakav skor Šiljo ima protiv njih.

Do sada je dva puta uspio da im zatrese mrežu u dresu Makabija iz Tel Aviva, a u izjavu za tamošnju televiziju "Sport 5" - iskoristio je priliku malo i da "pecne" navijače Haife.

"Znam da ću dobiti 'dobrodošlicu', ali ih poštujem. Veliki su klub, ali i dalje više preferiram drugi iz Tel Aviva. I dalje mislim da je Makabi Tel Aviv bolji. Promijenili su sada trenera (stigao Vladimir Ivić prim. aut.) i mislim da su bolji tim", rekao je Pešić i otkrio da je dobijao i brojne zahtjeve na društvenim mrežama.

"Pisali su mi navijači i prijatelji iz Tel Aviva, srećni su što sam opet u Izraelu, tražili su mi da pobijedim Makabi Haifu. To su sve normalne stvari".

Pešić je dodao da dobro poznaje Makabi Haifu i da je kratko popričao i sa stručnim štabom o tome pošto su već dobro spremili utakmicu, a dodao je i da ne voli da priča o favoritima - i da će pobijediti bolji poslije 90 minuta.

Takođe, Pešić je rekao da je Haziza najbolji igrač Makabija iz Haife koji mu je malo "išao na živce" zbog ponašanja na utakmici, ali je isto tako siguran da neki drugi fudbaleri slično pričaju i o njemu, posebno kada se unervozi. Nada se ipak da toga neće biti večeras u Haifi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC