• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan potrošio 700.000 evra pred "vječiti" derbi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Partizan je i zvanično angažovao pojačanje iz Turske, nakon što je vezni fudbaler Hamidu Traore prošao ljekarske preglede.

 Hamidu Traore stigao u FK Partizan Izvor: Instagram/hamidou_traore_6/Screenshot

Partizan je jutros otputovao na Maltu kako bi "dovršio posao" protiv Hamruna (prvi meč u Beogradu - 4:1) i plasirao se u grupnu fazu Konferencijske lige, a za to vrijeme u Humskoj ugovor je potpisivao Hamidu Traore.

Već neko vrijeme najavljivao se dolazak pojačanja iz Giresunspora, a sada je i zvanično - centralni vezni iz Malija je novi fudbaler Partizana pošto je prošao ljekarske preglede i stavio paraf na trogodišnji ugovor. Uzeo je broj "osam" i odlučio da mu na leđima ipak piše Hamidu, tako da će Petrić na njega moći da računa već od vikenda.

S obzirom da je ove sezone u Turskoj odigrao već tri meča (i to cela), Petrić ne mora da brine kada je u pitanju Traoreova fizička sprema, odnosno potrebno je još "samo" da se uigra sa novim saigračima.

"Večiti" derbi je iza ugla i igra se već iduće srijede u Humskoj, tako da ostaje da se vidi da li će Hamidu Traore do tada ući u neophodan ritam da zaigra protiv Crvene zvezde, pošto su manjkavosti u veznom redu Partizana pokazale da im je potreban takav igrač, makar sa klupe.

Podsjetimo, Partizan je Traorea doveo za 700.000 evra, što je najveća investicija crno-bijelih u ovom prelaznom roku, najverovatnije ne i posljednja pošto se traži još jedan vezista i jedan štoper.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC