• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajernov gol morate da vidite – taj tim je mašinerija! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Uživajte u spektakularnom golu nemačkog tima! Dva dupla pasa odigrali su Liroj Sane i Kingsli Koman!

 Pogodak Bajerna protiv Intera Izvor: Profimedia

Bajern je u srijedu pobijedio Inter 2:0 na stadionu Đuzepe Meaca, a trijumf njemačkog tima sigurno će ostati upamćen po golu Liroja Sanea za 2:0 u 66. minutu. Napadač Bajerna postigao ga je poslije razmjenjenih "duplih pasova" sa Kingslijem Komanom usred šesnaesterca italijanske ekipe. Tih pet dodira potpuno je sludjelo "nerazure", a lopta je poslije udarca udarila u defanzivca domaćih Danila Dambrosija, pa je zaveden kao autogol. Uživajte:

Inter Bajern
Izvor: YouTube/TV Arena sport

U večeri u kojoj je Liverpul razbijen u Napulju, ovaj Bajernov potez ipak je zaslužio da bude posebno istaknut, bez obzira na to što je postignut protiv odbrane koja je i u nedavnom derbiju Serije A Milan - Inter pokazala da definitivno nije najbolje sklopljena ove sezone. Upravo poslije poraza od Lacija i Milana u Seriji A, trener Intera Simone Inzagi dao je na golu Intera šansu Andreu Onani umjesto Samira Handanovića, a mjesto u timu izgubio je i Nikolo Barela, umjesto koga je u veznom redu počeo Henrik Mkitarjan. Ipak, Bajern je bio taj koji se pitao, a iako je primio dva gola – Onana je ipak zaslužio pohvale, pa se može očekivati među stativama i u narednim utakmicama "nerazura".

U okviru Grupe C Lige šampiona, koja je opravdano nazvana i "Grupom smrti", Barselona je ove večeri deklasirala kod kuće Viktoriju Plzenj 5:1, uz het-trik Roberta Levandovskog i po jedan gol Ferana Toresa i Franka Kesija. U sljedećem kolu, 13. septembra, igrače Viktorija – Inter i Bajern – Barselona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC