• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majstor fudbala i otvaranja piva: Bajernov klinac samo gledao, a Tomas zna znanje

Autor Haris Krhalić

Pored toga što je majstor na fudbalskom terenu, Tomas Miler je umjetnik i kada je u pitanju otvaranje piva. Stvarno mu ne treba mnogo.

 Tomas Miler objašnjava kako se otvara pivo Izvor: Twitter/DW Sports/Printscreen

Da su Nijemci veliki obožavaoci piva nije nikakva tajna, a tokom Oktobar festa ili kada Bajern slavi titulu - što se isto održava svake godine - i igrači dobiju priliku da se opuste. Ovog puta su trojica fudbalera Bajerna bili deo promotivnog spota, a iskusni Tomas Miler morao je mladog kolegu da nauči tajnama zanata iskusnog pivopije.

U nedostatku druge opreme, pokazao je Džamalu Musiali kako je najbolje da otvori pivo. Drugim pivom! Za trik koji izvodi Miler potrebne su vam samo dvije flaše, a sigurno smo da i na našim prostorima ima mnogo onih koji znaju ovu tehniku.

Dok je Kingsli Koman samo posmatrao, Miler je Musiali objašnjavao da jednom rukom treba da drži flašu, a drugom flašom da "skloni" čep sa vrha. Neophodno je napraviti polugu i cimnuti, kako bi čep sa one flaše koja stoji na stolu odletio. Mladi fudbaler nije uspio iz prve i bilo je malo muke dok nije otvorio, ali Miler...

Za Tomasa je ovo rutina. Njemački internacionalac i jedan od najboljih fudbalera Bajerna izveo je ovaj potez kao da je u životu otvorio na hiljade flaša, a to bi moglo da se nasluti i po osmjehu koji je na kraju uputio ka kameri. Možda i jeste, sjećate se kad je vijao Švajnaštajgera da ga okupa pivom! Trojica fudbalera Bajerna su se, nakon što su svi uspjeli da otvore pivo, kucnuli i nazdravili.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC