• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobjegao u Bajern, pa napao bivšeg trenera - "To me je uništilo"! Vlahovićev bivši saigrač se oglasio: Nisam to očekivao

Autor Nemanja Stanojčić

Nekadašnji defanzivac Juventusa otkrio da je imao probleme sa dvojicom trenera.

 Matijs-de-Liht-zbog-Alegrija-otisao-u-Bajern Izvor: Profimedia

Matijs de Liht prešao je u Bajern i nedugo poslije transfera otkrio je da je imao problem sa trenerom Masimilijanom Alegrijem. Holanđanin je otkrio da su za njegove slabije partije kriva dvojica stručnjaka.

Pored šefa struke Juventusa istakao je i da je selektor Holandije Luj van Gal imao loš uticaj na njegovo samopouzdanje. Sve to zajedno dovelo je do problema i slabijih partija. Nada se da je sada drugačije.

"Po prvi put u karijeri mi se dogodilo da me dvojica trenera, Alegri i van Gal, nisu ubacivali u startnu postavu. Izgubio sam vjeru u sebe i to mi je uništilo samopouzdanje. Prije toga sam uvijek imao trenere koji su me voljeli i bilo mi je lakše da igram", rekao je De Liht za holandski "De Telegraf".

Našao se već jednom na udaru navijača i nekadašnjih saigrača iz Juventusa zbog jednog spornog intervjua. Tada je rekao da "nije dobro za Juve da završava sezonu na četvrtom mjestu". Među prvima ga je napao Leonardo Bonući.

"Da, rekao sam to u junu, ali nije to bio nikakav napad na Juventus. Imam veliko poštovanje prema klubu. Samo sam želio da istaknem da se u tako velikom klubu očekuju bolji rezultati, jer je ljestvica visoko podignuta. Naravno da ću zauvijek biti zahvalan klubu što mi je pomogao da se razvijem i kao igrač i kao osoba", poručio je de Liht.

Holandski defanzivac u Juventusu je sarađivao sa trojicom trenera, Mauricijom Sarijem, Andreom Pirlom i Maksimilijanom Alegrijem. Nije ostavio onako dobar utisak kao u Ajaksu, pa je ljetos odlučio da pređe u Bajern. Bavarci su za to izdvojili 80 miliona evra.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

BM

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC