• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Porta kamenovali automobil u kojem je bilo dijete (7): Zbog bijesa na trenera napravili haos, svi ih osuđuju

Autor Dragan Šutvić

Navijači Porta napravili su potez zbog kog ih svi osuđuju...

 navijači porta kamenovali automobil u kojem je bilo dijete  Izvor: Profimedia

Porto je je doživio debakl na svom stadionu, izgubio je od Klub Briža (4:0) u Ligi šampiona i navijači su zbog toga bili bijesni. Nezadovoljstvo su iskazali zvižducima, psovkama i protestima sa tribina, a onda su napravili skandal. Bili su bijesni na svog trenera Serđa Konseisaa zbog debakla, pa su kamenovali njegov automobil! Razbili su i stakla na kolima, a unutra se nalazio trenerov sedmogodišnji sin!

U tom automobilu nalazili su se Serđova dva sina Hose (7) i Rodrigo (22) koji igra za Porto, kao i supruga trenera Lilijana. Svi oni su srećom dobro prošli, nema ozbiljnijih tjelesnih povreda, osim stresa i pretrpljenog straha. Zbog svega toga ih osuđuje cijeli svijet, čak i drugi navijači portugalskog velikana koji su naglasili da "to nije način iskazivanja nezadovoljstva".

"Klub osuđuje napad na privatno vozilo trenera Serža Konsisaa ispred stadiona. Zahtijevamo da se počinioci ovog divljačkog čina što prije identifikuju i da za to odgovaraju", navodi se u saopštenju Porta. Ovo je bio drugi poraz ekipe u elitnom takmičenju, pošto su u prvom kolu izgubili od Atletiko Msdrida golom u 11. minutu nadoknade.

Zbog Svjetskog prvenstva u Kataru mečevi Lige šampiona igraju se po ubrzanom tempu, pa su prva dva kola odigrana u razmaku od nedjelju dana, umjesto standardne pauze od dvije nedjelje. Sada slijedi mala pauza zbog mečeva reprezentacija, poslije čega će Porto imati dva ključna meča protiv Bajer Leverkuzena. Prvo kod kuće (4.10), pa na gostovanju (12.10) i od ta dva duela će zavisiti hoće li ostati u igri za prolaz u nokaut fazu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC