• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pivo za sve navijače protivničkog tima! Kakav potez u Ligi šampiona - ni oni nisu mogli da vjeruju (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Navijači Sevilje bili su oduševljeni poslije poteza domaćina utakmice u Ligi šampiona.

 Navijaci-Sevilje-dobili-pivo-na-tribinama-u-Kopenhagenu Izvor: Twitter/sceenshot/brfootball

Ponekad potezi koji obilježe fudbalsku utakmicu nisu oni na samom terenu. Jedan takav dogodio se na meču Lige šampiona između Kopehagena i Sevilje. Na travnatoj površini nije bilo golova (0:0), ali su zato domaćini meča napravili nešto što je oduševilo sve, prvenstveno navijače španskog kluba, a onda i sve koji su vidjeli snimak.

Danci su odlučili da počaste pristalice Sevilje, pa su im tako u jednom momentu meča svima donijeli pivo. Odjednom su se pojavili redari i oni su u rukama držali čase sa pivom. Krenuli su da ih dijele na tribini gdje su bili smješteni navijači protivničkog tima. Čak ni oni nisu mogli da vjeruju kada su vidjeli.

"Živjeli", "Bravo", "Hvala", bili su samo neki od povika koji su se čuli od strane navijača dok su uzimali pivo i nazdravljali. Nisu se na kraju radovali pobjedi svog tima, ali su sa stadiona u Danskoj otišli u dobrom raspoloženju. Dobili su pivo i uspomenu koju će svakako pamtiti. "Hvala vam što ste doputovali u Kopenhagen", napisali su domaćini u poruci na društvenim mrežama.

Što se same utakmice tče, na terenu su bila dvojica Srba, obojica u dresu gostujućeg tima. Marko Dmitrović bio je na golu, a Nemanja Gudelj je igrao na poziciji štopera u Sevilji. Uspjeli su da sačuvaju svoju mrežu. Poslije dva odigrana kola u grupi G prvi je Mančester siti sa šest bodova, Dortmund ima tri, a Kopenhagen i Sevilja po jedan. Slijedi reprezentativna pauza, pa će se mečevi elitnog takmičenja nastaviti početkom oktobra (4. i 5. oktobar).

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC